bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Ripple’ın SEC Davasındaki Avukat Hamlesi Reddedildi

ripplein sec davasindaki avukat hamlesi reddedildi

Blockchain şirketi Ripple, kısa bir süre önce SEC davasında hukuk ekibini güçlendirmek için iki avukatı işe aldığını açıklamıştı. Ripple’ın bu hamlesi reddedildi.

Mahkeme Ripple’ın SEC Davasına Yeni Avukat Ekleme Talebini Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple arasındaki dava devam ederken, Ripple davada hukuk ekibini güçlendirmek için iki avukatı işe aldığını açıklamıştı. Ripple’ın bu işe alımı ilk olarak onaylansa da sonrasında davaya iki avukatın eklenmesi reddedildi. Kellogg Hansen ekibinden iki avukat olan Kylie Kim ve Clayton Masterman’dan iki avukatın davaya dahil edilmesi talebi, ikilinin yerel kurallara uymaması nedeniyle reddedildi.

Blockchain şirketi Ripple ve SEC arasındaki dava ile ilgili güncellemeleri sürekli olarak paylaşan eski bir federal ABD savcısı olan Avukat James K. Filan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada avukatların yeminli beyanlarının noter tasdikli olmadığını açıkladı.

Filan açıklamasında, “Yerel kurallara uyulmadığı için Ripple’ın iki avukatı SEC davasına dahil etme başvurusu reddedildi. Bu başvurunun reddedilmesinin nedeni yeminli ifadelerinin noter tasdikli olmaması” ifadesini kullandı. Ripple ve SEC arasındaki davaya iki yeni avukatın eklenmesinin dava sürecini uzatabileceği söyleniyordu. Yapılan bu başvurunun iptal edilmesinin davayı nasıl etkileyeceği şimdilik bilinmiyor. Son olarak Ripple yetkilisinin geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamaya göre Ripple ve SEC arasındaki davanın 31 Mart 2023’te ya da daha öncesinde tamamlanması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala