bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,321.23 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.50 2.35%
bnb
BNB (BNB) $ 603.77 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 150.08 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536081 3.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47928 5.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15367 4.70%

Ripple’ın Danışmanı, SEC ile Sorunların 2023’te Çözüleceğine İnanıyor

Ripplein Danişmani SEC ile Sorunlarin 2023te Çözüleceğine İnaniyor

Blockchain şirketleri son birkaç yıldır birçok atılım ve büyümeye giderken, Ripple ve SEC arasındaki anlaşmazlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Ancak Ripple’ın Genel Danışmanına göre bu çok uzun sürmeyecek. Öyle ki Ripple’ın Danışmanı, SEC her gün ABD kripto yatırımcılarına zarar verirken, Ripple davasının çözümünün gelecek yıl geleceğine inanıyor.

Ripple ile SEC Arasındaki Buzlar Seneye Eriyebilir

Ripple Labs’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, SEC’in Ripple’a karşı davasının neden gelecek yıl bitebileceğini açıkladığı ve şimdiye kadar davayı takip eden herkese teşekkür ettiği bir ileti dizisi yayınlamak için sektörden diğer birçok ismin yaptığı gibi Twitter’a gitti.

Davanın gelişimini izleyen herkese teşekkür eden Alderoty, hem Ripple hem de mahkemenin çok çalıştığını ve bu nedenle kararın 2023’te elde edilmesini beklediğini belirtti.

Ayrıca, SEC, Ripple ile mücadelenin yanı sıra, kripto para piyasasını “belirsizlik bulutu” içinde tutarak ABD’de genişlemesini engellerken, son Biden EO araştırmasına göre şu anda yaklaşık 40 milyon ABD vatandaşı kripto para birimine sahip. Buna rağmen, SEC, çoğunun menkul kıymetler olduğunu ve kripto borsaları üzerinde daha fazla kontrol talep ettiğini iddia etmeye devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala