bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Ripple’ın Çözümleri Bankacılık Sektörüne Yardımcı Oluyor

Ripple xrp

Ripple 2018 yılında başlatılan One Pay FX platformu aracılığıyla Santander Bank’in günde binlerce işlemini gerçekleştiriyor.

Ripple’in Çözümleri Bankacılık Sektörüne Yardım Ediyor

Ripple şu anda Santander ve diğer bankalar gibi, müşterilerine sunduğu çözümler ve hizmetler ile büyümeye devam ediyor. Banka, 2018’de başlattıkları Ripple tabanlı ürünün sınırlar ötesinde işlemlerde 450 milyon Euro’dan fazla işlem gerçekleştirdiğini toplulukla paylaştı.

Günümüzde sınır ötesi işlemler yapmak kolay değil. Gerçekten pahalı ve yavaş olabilir. Bu nedenle One Pay FX, bireylerin daha hızlı ve daha ucuz uluslararası para transferleri gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Santander, Ripple tarafından sağlanan ODL çözümlerini kullanarak hizmetlerini geliştirme olanağına yakın görünmüyor. Bir kullanıcı anında yerleşim yapmak için ODL seçeneğini kullanmaya başlayıp başlamadığını sordu. Santander, ODL seçeneğini kullanmadıklarını ve gelecekte kullanamayacaklarını belirtti.

Ripple topluluğunun, bankanın son yıllarda Ripple ile çalışmaya çok açık olduğu düşünüldüğünde, Santander topluluk yöneticisi tarafından verilen cevap konusunda kafaları karıştı.

On-Demand Likidite çözümü de ODL olarak bilinen, müşteriler anlık likidite kazanmak için XRP dijital varlık kullanarak para birimi arasındaki anlık transferlerini gerçekleştirmesini sağlar. İşlemler sadece birkaç saniye sürebilir ve fonlar hemen diğer fiat para birimine geçer.

Ripple ile çalışan ve şirket tarafından sunulan hizmetlerle çözümlerini geliştirmeye çalışan 300’den fazla şirket var. Bu firmalar tüm dünyada bulunmaktadır ve geleneksel finans endüstrisinden gelmektedir. Diğer birçok kurum Ripple ile çalışmaya hazırdır ve kullanıcıların XRP’yi likidite sağlayıcısı olarak kullanarak uluslararası ve yerel transferler yapmalarına yardımcı olur.

Ayrıca, firmalar dünyanın dört bir yanında maliyetleri azaltabilirler. Kripto para piyasası genişlemeye ve büyümeye devam ettikçe, yeni şirketler müşterilere fonlarını daha verimli bir şekilde ele alma imkanı sunmak için Ripple’ın çözümlerini kullanmaya hazır olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala