bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Ripple, Yeni NFT Desteği için Testlere Başladı

Ripple Yeni NFT Desteği için Testlere Başladi

NFT oldukça yeni bir sektör. Özellikle 2021’ın sonu ve 2022’nin başında neredeyse 90 dereceklik bir yükseliş yaşayan NFT piyasası, son dönemde kriptoların düşüşü ile birlikte geri çekilmiş durumda. Ancak bu, sadece işin ticari yönünü yansıtıyor. Sektörün gelişimi ve büyüme hızlı tüm hızıyla devam ediyor. Bununla birlikte Ripple da NFT’leri XRPL ağında entegre etmek için çalışmalara başlıyor.

Ripple için NFT Desteği Yolda

San Francisco merkezli Blockchain projesi Ripple, sıklıkla SEC ile birlikte duyduğumuz bir isim. Son dönemde yazılımsal gelişim açısında önemli adımlar atan proje geliştiricileri, kısa bir süre önce NFT’ler için araştırma yaptıklarını ve kullanıcılarının istemeleri dahilinde XRPL ağının NFT’leri kolaylıkla kaldırabileceğini söylemişti. Son olarak RippleX tarafından yayınlanan bir güncellemeye göre, geliştiricilerden oluşan ekibi artık XRP Ledger’ın NFT’ler için XLS-20 standardını destekleme yeteneğine güveniyor.

Ripple Yeni NFT Desteği için Testlere Başladi

RippleX ekibi, XRP ödemeleri yapıldığında saniyede 2.199 işlemle en yüksek sürdürülebilir verime ulaşmayı başardı.  

Geliştirici ekip ayrıca, her biri 20 NFT basan bir milyon hesap oluşturarak NFT verimini de testlerine dahil etti. Tüm bunlara ek olarak, XRP ödemeleri ve NFT işlemlerinin yanı sıra NFT basımının bir karışımı da ölçüldü.  

Tüm bu testlerden başarılı bir şekilde geçen XRPL, önümüzdeki günlerde ağa NFT desteğinin gelmesinde önemli bir adımdı. Bu adımın başarıyla geçilmesi, yakın zamanda Ripple (XRPL) ağında NFT’leri basıp ticaretini yapabileceğimiz bir geleceğe ışık tutuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala