bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,975.41 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.98 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 560.76 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 7.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500301 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471831 5.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152403 4.14%

Ripple, Uzman Tanıkların Kimliğini Gizlemeye Çalıştığı için SEC’i Eleştirdi

ripple uzman taniklarin kimligini gizlemeye calistigi icin seci elestirdi

Blockchain şirketi Ripple, iki taraf arasında devam eden davada ajansın uzman tanıklarının kimliğini gizlemeye çalıştığı için Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’nu (SEC) eleştirdi.

Ripple, Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’nu Eleştirdi

Blockchain şirketi Ripple, ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres Ripple, SEC’in tanıkların kimliğini gizleme konusundaki ısrarının hem eşi görülmemiş hem de herhangi bir kanıtla desteklenmediğini iddia etti.

ripple uzman taniklarin kimligini gizlemeye calistigi icin seci elestirdidffds

Ripple konu hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

SEC’in uzmanlarının kimliklerini ve görüşlerini herhangi bir kamu incelemesinden koruma girişimi hem emsalsizdir hem de herhangi bir ihtiyaç kanıtı tarafından desteklenmemektedir. Bu Mahkemenin tarafların Daubert önergeleriyle ilgili yaklaşan kararları için kritik olacak önemli materyallere halkın erişim hakkına aykırıdır.

Ripple‘a göre yargıç, düzenleyici kurumun uzmanlarının görüşlerine yönelik kamuoyu eleştirilerini bastırmaya çalıştığını iddia ederek SEC’in talebini reddetmeli. Ripple, söz konusu SEC uzmanlarının herhangi bir gizli bilgiye sahip olmayabileceğini de sözlerine ekledi. 

Bu nedenle, Ripple, SEC’in redaksiyon için herhangi bir gizli bilgiyi tanımlamasını istiyor ve yargıçtan bir sonraki hamleye karar vermeden önce her iki tarafın da tartışma yapmasına izin vermesini istedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala