bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,747.96 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.72 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 583.83 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 188.72 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622805 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648783 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223723 13.61%

Ripple, SEC’nin Talebini Kabul Etti

ripple secnin talebini kabul etti 2

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple toplantılarının, video ve ses kayıtları konusundaki talebi Ripple tarafından kabul edildi. Blokzinciri devi Ripple, SEC’nin bu talebini kabul etmesiyle birlikte hazırlanacak olan kayıtlar, 2014’ten bu yana herkesin katıldığı çeşitli toplantıları içerecek.

Bu kapsamda SEC, daha önce Ripple toplantılarının kayıtları için araştırmalara başlamıştı. SEC bu işlemde ayrıca şirketin XRP fiyatında olan düşüşlerini aynı zamanda kripto varlıkların merkezileşmesi konusundaki görüşlerini ve tartışmalarını içeren kayıtlarına da erişim sağlayabilecek.

ripple secnin talebini kabul etti

Ripple: Talep Aşırı Derecede Külfetli

Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun sekiz yıllık bir süre içerisinde yaptığı toplantıların tüm kayıtlarının istenmesinin gereksiz yere külfetli olduğunu düşünüyor. SEC tarafına kayıtların varlığından haber verilmediğini düşünürken, Ripple’ın avukatları ise, SEC’nin bu talebini gecikmiş olarak değerlendirdi.

Yapılan son açıklamalara göre taraflarca belirlenecek olan uygun bir tarihte buluşma gerçekleştirilecek ve kayıtların kapsamı hakkında görüşme sağlanacak.

Bunla birlikte ayrıca, Eylül ayında verilen karar ile SEC, Ripple’ın Slack mesajlarına da erişim hakkı kazanmıştı.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala