bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,302.76 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.92 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 608.81 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.554209 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504952 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160607 0.35%

Ripple, SEC’nin Hinman’ın İfadesini Yanlış Nitelendirdiğini Söylüyor

ripple secnin hinmanin ifadesini yanlis karakterize ettigini soyluyor 1

Blokzinciri devi Ripple’ı temsil eden avukatlar, hakim Sarah Netburn’e yazdıkları bir mektupta, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), kurumun eski üst düzey yetkilisi olan William Hinman’ın ifadesini “yanlış nitelendirdiğini” iddia ediyor.

Hinman, geçtiğimiz haftalarda kayıt dışı bir menkul kıymet olarak gördüğü için şirkete XRP satışlarını durdurmasını söylediğini iddia etti. Ayrıca düzenleyici, sanıkların ifadenin tutanaktaki kısmına itiraz etmek için harekete geçtiklerinin altını çizdi.

Ayrıca şirket, Hinman’ın altıncı en büyük kripto varlık hakkındaki kişisel görüşlerinin “şüpheli” olduğunu iddia ediyor:

“Hinman’ın XRP’nin statüsüne ilişkin kişisel görüşleri, Howey’de belirtilen faktörlerin tamamının bir yatırım sözleşmesi olması için karşılanması gerekmediğine dair tanıklığı göz önüne alındığında, her halükarda şüphelidir.”

Ripple, SEC’nin Bitcoin, Ethereum ve XRP hakkındaki görüşlerine ilişkin dahili ve kurum içi belgelerini sunmasını istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala