bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

Ripple, SEC’in Süre Uzatma Talebine Karşı Çıkıyor

ripple secin sure uzatma talebine karsi cikiyor

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) arasındaki dava hız kesmeden devam ediyor. Bu kez Sulh Hakimi Sarah Netburn’e yazdığı bir mektupta, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen, mahkemenin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun uzatma talebini reddetmesi gerektiğini savunuyor.

Ripple, Davanın Çözümünü Geciktirmek İstemiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mahkemenin herhangi bir ek keşif yapma niyetleri hakkında mahkemeyi bilgilendirmek için “kısa bir uzatmaya” izin vermesini talep etmek için bir dilekçe sundu.

ripple secin sure uzatma talebine karsi cikiyor 2

Bunun yanında bireysel sanıklar, mahkeme özet karar önergeleri hakkında karar verdikten sonra, hukuk yollarıyla ilgili keşif yapmak istiyor. Almak istedikleri keşfin kapsamı net değil, bu yüzden SEC’in gerekli olup olmadığını belirlemek için ek zamana ihtiyacı olduğu görünüyor. Ayrıca bireysel sanıklar, SEC’in davanın çözümünü yeterince uzun ertelediğini ve ek keşiflere gerek olmadığını savunarak savunuyorlar.

Son olarak hatırlatmak gerekirse, Garlinghouse kısa süre önce mahkemenin SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını yapma hareketini reddetmesinin ardından yakından izlenen yasal savaşın sonucu konusunda iyimser olduğunu söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala