bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Ripple, SEC Davası Devam Ederken Yeni Avukatları İşe Aldı

ripple sec davasi devam ederken yeni avukatlari ise aldi

Blockchain şirketi Ripple, SEC ile olan davası devam ederken önemli bir hamle yaptı. Ripple, hukuk ekibini güçlendirmek için iki avukatı işe aldı.

Ripple Hukuk Ekibini Güçlendiriyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu eski başkanlarından Robert Cohen, kısa bir süre önce SEC‘in Ripple davasını kazanmak için her şeyi yapabileceğini ve Ripple’ın davada kazanan taraf olmayacağını dile getirmişti. Blockchain şirketi Ripple ve SEC arasında dava devam ederken, Ripple, hukuk ekibini güçlendirmek adına iki Kellogg Hansen avukatını işe aldı.

ripple sec davasi devam ederken yeni avukatlari ise aldi 2

Ripple’ın hukuk ekibine yeni eklenen iki avukat Kylie Chiseul ve Clayton J. Masterman, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna karşı uzun süredir devam eden davada Ripple’ı temsil edecek. Yargıç Analisa Torres, SEC ve Ripple arasında devam eden davaya iki avukatın da eklenmesini kabul etti. Davaya iki yeni avukatın eklenmesiyle birlikte Ripple ve SEC arasında devam eden davanın daha da uzaması bekleniyor. Kısa bir süre önce Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, mahkemenin SEC lehine karar vermesi durumundan şirketinin ABD’den ayrılacağını dile getirmişti. Son olarak Ripple Labs genel danışmanı Stuart Alderoty, dava ile ilgili bir kararın büyük bir ihtimalle 2023 yılı içinde gelebileceğini dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala