bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Ripple, Metaco’yu 250 Milyon Dolara Satın Aldı

SEC Davasinin Ripplea Maliyeti Belli Oldu2

Son dönemde birçok şirket çalışmalarını bir adım öteye taşımak için satın alma işlemlerini hızlandırdı. Son olarak ABD’li kripto şirketi Ripple de İsviçre merkezli kripto saklama şirketi Metaco’yu 250 milyon dolara satın aldı.

Ripple, Metaco’yu Satın Aldı

Ripple son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile adını sıkça söyletirken bu kez bir satın alma işlemi ile gündemde. Ripple, İsviçre merkezli kripto saklama şirketi Metaco’yu ilk büyük satın alımıyla 250 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Metaco’nun dijital varlık saklama alanındaki geçmiş performansını övdü. Ripple Başkanı Monica Long, müşterilerin kriptolarını platformunda tutmalarına izin verme konusunda şirketin planlarını açıkladı.  

ripple metacoyu 250 milyon dolara satin aldier

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kurumsal yatırımcılardan kripto saklama hizmetlerine yönelik talebin artmasını beklediğini söyledi. Ayrıca Garlinghouse konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ripple’ın halihazırda büyüyen ürün çözümlerine eklemek, benimsemenin tüm aşamalarında gerçek dünya kullanım durumları için kripto ve blok zinciri kullanmak isteyen müşterileri desteklemeye devam edebileceğimiz anlamına geliyor.

Satın almanın detaylarına bakacak olursak Ripple, 250 milyon dolarlık satın almanın yarısından fazlasının nakit olarak, geri kalanının ise öz sermaye olarak ödendiğini söyledi. Bunun yanında Metaco Kurucusu ve CEO’su Adrien Treccani, Ripple’a katılmaktan memnun olduğunu ve satın almanın Metaco’nun pazarda büyümesini sağlayacağını söyledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala