bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,728.07 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.46 0.34%
bnb
BNB (BNB) $ 555.91 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 0.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503767 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468984 2.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15407 1.45%

Ripple Labs, Toronto’da Yüzlerce Kişiyi İşe Almayı Planlıyor

ripple labs torontoda yuzlerce kisiyi ise almayi planliyor

Blockchain şirketleri, kripto para piyasası için çalışmaya ve yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirketler, küresel faaliyetlerini genişleterek daha fazla insana ulaşmaya başladı. Blockchain şirketi Ripple Labs, Toronto’daki iş yerine yüzlerce kişiyi işe alacağını duyurdu.

Ripple Labs, Ekibine Yeni Çalışanlar Katmayı Planlıyor

Blockchain şirketi Ripple Labs, 22 Haziran’da Kanada’nın Toronto kentinde yeni bir ofis açtığını ve 50 mühendis istihdam etmeyi planladığını duyurmuştu. Ripple Labs, bu kez önümüzdeki birkaç yıl içinde yüzlerce kişiyi işe almayı planladığını paylaştı.

ripple labs torontoda yuzlerce kisiyi ise almayi planliyor

Ripple, Twitter hesabında Toronto’da ofis açılışının videosunu paylaştı. Şirket’in CEO’su Brad Garlinghouse, Toronto’yu mükemmel mühendislik yeteneğine sahip bir yer olarak nitelendirdi ve şirketin yeni mühendislik merkezinin Toronto olduğunu aktardı.

Ripple, yıl sonuna kadar Toronto ofisine 50 yeni kişiyi işe alacağını dile getirdi. Ayrıca şirket önümüzdeki yıllarda da 100 ila 200 kişiyi daha işe alacağını belirterek, şunları söyledi:

Sanırım hepiniz, önümüzdeki yıllarda 100 veya 200 kişi daha işe almak istediğimizin ve bu yıl da 50 kişiyi işe almayı planladığımızın farkındasınızdır.

Ripple’da yazılım mühendisi olan Mohit Doshi, şirketin sunduğu fırsatları şöyle açıkladı:

Mühendislik ekiplerimiz devasa değil, ancak son derece etkili ekiplerle çalışıyoruz. Şirketteki fikirlerimiz ve katkılarımız büyük öneme sahip. Ekibimde, birden fazla projeye aynı anda katkıda bulunma fırsatım oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala