bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

Ripple Labs, Sıfır Karbon Emisyonu Sözü Verdi

ripple labs sifir karbon emisyonu sozu verdi

Blockchain teknolojileri dünya genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Blockchain şirketi Ripple, bu büyüme ile meydana gelebilecek olası iklim krizlerin önüne geçebilmek için önemli bir anlaşma imzaladı.

Ripple 2040 Yılına Kadar Net Sıfır Karbon Emisyonu Sunacak

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple davası devam ederken Ripple gelecek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Blockchain şirketi Ripple tarafından yapılan açıklamada, iklim krizinin önüne geçmek için önemli bir anlaşmanın imzalandığı belirtildi.

Ripple tarafından yapılan açıklamada, “İklim krizi söz konusu olduğunda, kripto daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye yardımcı olmak için üzerine düşeni yapmalıdır. Dün imzaladığımız The Climate Pledge anlaşması ile gezegene öncelik veren 375’ten fazla işletme arasına katıldık.” ifadesi kullanıldı.

Çevreci gruplar ve hükümetler son dönemde kripto şirketlerini faaliyetleri nedeniyle eleştiriyor. Enerji sorunu ve iklim krizine neden olacakları için eleştirilen kripto şirketleri son dönemlerde bu imajlarını düzeltmek için yeni adımlar atıyor. Kısa bir süre önce Bitcoin madencilik şirketi Marathon, düzenleyiciler kripto para madencilik faaliyetleri için yenilenebilir enerjiler için teşvik programları oluşturması gerektiğini belirtmişti. Bununla birlikte Bitcoin’in ardından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen başarılı Merge yükseltmesiyle enerji tüketimini önemli oranda düşürmüştü. Ripple’da bu açıklamayla birlikte çevreci şirketler arasına katılmış oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala