bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Ripple, Kripto Saklama Şirketi Hex Trust’a Yatırım Yaptı

ripple kripto saklama sirketi hex trusta yatirim yapti

Hong Kong merkezli kripto saklama şirketi Hex Trust, Animoca Brands ve Liberty City Ventures tarafından ortaklaşa yürütülen bir finansman turunda 88 milyon dolar topladı. Ayrıca San Francisco merkezli Blockchain şirketi Ripple da Hex Trust’a yatırım yaptı.

Ripple, Hex Trust’ın Yatırımcıları Arasında Yer Alıyor

Hong Kong merkezli kripto saklama şirketi Hex Trust, B Serisi finansman turunun Avrupa ve Orta Doğu’ya ölçeklenmek ve ek lisanslar almak için kullanılacağını söyledi. Ayrıca Hex Trust’ın şu anda Hong Kong, Singapur ve Vietnam’daki ofislerinde 100’ün üzerinde çalışanı bulunuyor.

Hex Trust CEO’su Alessio Quaglini konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Lisans açısından bakıldığında, Dubai’de bir lisans alıyoruz ve bu konuda ve nereye gideceğimiz konusunda Avrupa’yı inceliyoruz. Operasyonel olarak Orta Doğu ve Avrupa’da ofisler açmayı düşünüyoruz.

Ayrıca belirtmek gerekirse finansman turundaki diğer katılımcılar arasında; Terraform Labs, Morgan Creek, Primavera Venture Partners, LeadBlock Partners, Protocol Labs ve Adrian Cheng (Hong Kong gayrimenkul devi New World Development’ın CEO’su) yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala