bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,788.89 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,244.24 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 605.76 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 157.50 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547555 2.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.511718 0.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160893 0.49%

Ripple, Kripto Para Dostu Eyalet Wyoming’e Kayıt Yaptırdı

ripple kripto para dostu eyalet wyominge kayit yaptirdi

Önde gelen blokzinciri şirketi Ripple, kripto para dostu yasaları ile bilinen bir eyalet olan Wyoming’e kayıt yaptırdı. Wyoming’e kayıtlı bir işletme olarak hizmet sunacak olan Ripple, başlangıçta Dalaware’de kayıtlıydı.

Olayı Avanti Bank & Trust’ın kurucusu ve CEO’su Caitlin Long Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Long şu ifadeleri kullandı:

“Daha fazla kripto şirketi, kripto dostu yasalarımız nedeniyle Wyoming’in Delaware’den daha iyi bir ikametgah olduğunu fark ediyor.”

Long ayrıca, kripto para şirketlerinin mülk ve satış vergisinden muaf olması için Wyoming’e taşınması gerektiğini belirtti.

Ana ofisi hala San Francisco olarak görünen şirketin, şimdilik genel merkezini Wyoming’e taşıması söz konusu görünmüyor. Şirketin kurucu ortağı Chris Larsen ve CEO’su Brad Garlinghouse ise uzun zamandır ABD’deki kripto para regülasyon eksikliği konusundaki memnuniyetsizliklerini dile getiriyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’a kayıtsız bir menkul kıymet olarak nitelendirdikleri XRP’nin satışından elde edilen karlar nedeniyle dava açmıştı. Davanın ön duruşması ise bugün yapılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala