bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Ripple, En İyi Orta Ölçekli İş Yerleri Arasında Yer Aldı

ripple en iyi orta olcekli is yerleri arasinda yer aldi

Ripple Blockchain şirketi, kısa bir süre önce en iyi kurumsal hayırsever şirketlerinden birisi olarak seçilmişti. Ripple, şimdi de Fortune tarafından en iyi orta ölçekli iş yerleri arasında seçildi.

Ripple En İyi Orta Ölçekli İş Yerlerinden Birisi

Blockchain şirketi Ripple, Fortune Magazine tarafından en iyi orta ölçekli iş yerlerinden birisi olarak seçildi. Şirket, 2021 yılına göre bir basamak gerileme ile 34. sırada yer aldı. Fortune değerlendirmesine göre, Ripple’ın dünya çapında toplam 575 çalışanı bulunuyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile davası devam eden ve bu sürede yıpranan Ripple, yeniden yapılanma ile birlikte dünya genelinde genişleme çabalarına devam ediyor.

ripple en iyi orta olcekli is yerleri arasinda yer aldi 2

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Şirketimiz için üçüncü taraf doğrulaması almak bizim için her zaman güzeldir” ifadesini kullandı. Garlinghouse, çalışanlarına teşekkür ederek, şirketi en iyi yerlerden biri hale getirenlerin çalışanlar olduğunu sözlerine ekledi. Şirket 2022 yılında en iyi iş yerlerini belirlemek için küresel veri analitiği ve danışmanlık firması olan Great Place to Work ile bir işbirliği yaptığını açıklamıştı. Son olarak işe alım yazılımı üreticisi Greenhouse, Lattice ve Braze şirketleri ise en iyi orta ölçekli iş yerleri arasında ilk beşte yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala