bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

Ripple CTO’su Vitalik Buterin’e Tepki Gösterdi

Ripple CTOsu Vitalik Buterine Tepki Gosterdi

Kripto ve Blockchain toplulukları arasında kurucuların arasındaki tartışmalar oldukça alışıldık bir durum. Öyle ki üzerine çalıştıkları teknolojileri farklı işleyen geliştiriciler, bazı noktalarda anlaşamayabiliyorlar. Bu noktada marjinal isimlerden biri olan Vitalik Buterin sık sık bu tür haberlerde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Son olarak XRP eleştirisinde bulunan Vitalik Buterin, Ripple‘ın CTO’su David Schwartz tepkisi ile karşılaştı.

Ripple CTO’su ve Vitalik Buterin Arasındaki Tartışma Tepki Çekti

Ontario kripto borsası tarafından Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) hariç altcoin alımlarına uygulanan son 30.000 dolarlık sınırın tartışması, birden farklı bir boyuta evrildi. Öyle ki Ripple’ın baş teknik sorumlusu David Schwartz, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in XRP’ye yaptığı yoruma pek sıcak yaklaşmadı. 

Buterin, tweet’e verdiği bir yanıtta, Ethereum topluluğunun ETH’yi diğer meşru kripto para birimlerine göre ayrıcalıklı kılan düzenlemelere karşı tepkisini gündeme getirdi.

Ethereum’u Çin kontrolündeki otobüsün altına atmaya çalıştıklarında koruma haklarını kaybettiklerini iddia ederek XRP’yi eleştirdi. Buterin’den gelen yanıt Twitter’daki XRP takipçileri arasında bir fırtına yarattı ve tartışmaya daha sonra Ripple CTO’su David Schwartz da katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala