bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Ripple CEO’su, XRP’nin Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) Farklı Olarak Sıfır Enflasyona Sahip Olduğunu İddia Ediyor

brad

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, son CNBC röportajında ​​XRP’nin “sıfır enflasyon dinamiğine” sahip olduğunu çünkü mevcut tüm tokenlerin önceden hazırlandığını iddia etti.

“Şimdiye kadar yaratılmış olan tüm XRP’ler önceden oluşturulmuştur. Yani sıfır enflasyon dinamiğine sahiptir.”

Garlinghouse, Ripple’ın çok fazla XRP’ye sahip olduğunu söylese de XRPL’nin fikir birliği algoritması daha fazla token oluşturulmasının önüne geçiyor.

Garlinghouse’a göre bu XRP’yi proof-of-work algoritmasını kullanan kripto para birimlerinden ayırıyor. Bilindiği gibi Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) hala madencilik çalışmaları yapılıyor.

Ripple şu anda 6,1 milyar XRP tokenine sahip ve 47,7 milyar daha fazlası şirket bünyesinde kilitlenmiş durumda.

SEC Davası

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından şirket aleyhine açılan dava ile ilgili konuşan Garlinghouse, XRP’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığı savunmasını yineledi çünkü token sahipleri şirkette hisse talep edemez.

Dahası, Garlinghouse, Ripple’ın XRP’yi kontrol etmediği konusunda ısrar etmeye devam ediyor, bu da oldukça tartışmalı bir iddia:

“Ripple, XRP’yi kontrol edemez. XRP, Bitcoin’e çok benzeyen açık kaynaklı bir teknolojidir. Buna karşılık XRP, işlem hızı açısından çok verimlidir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala