bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Ripple CEO’su: SVB’nin Durumu Günlük Faaliyetleri Aksatmayacak

ceo garlinghouse sece ragmen 2021 ripple icin en iyi yil 2

ABD’de 2008 küresel finans krizinden bu yana en büyük banka iflasları yaşandı. İlki teknoloji şirketlerinin bankası Silicom Valley Bank‘ın yaşanan kriz kripto para sektörünü derinden etkilendi. Bu iflasın ardından bir de Signature Bank da iflas ettiğini açıkladı. Bu durumların ardından birçok şirket açıklamalarda bulunmaya başladı. Bu isimlerden biri de Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Silicom Valley Bank’ta yaşanan durumun ardından açıklama yaptı.

Ripple CEO’su SVB İflasının Etkisi Hakkında Açıklama Yaptı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin Silicon Valley Bank’a maruz kalmasını tartışmak ve takipçilerine Ripple’ın istikrarı konusunda güvence vermek için Twitter da paylaşım yaptı.

Ripple, SVB’den biraz etkilendi. Bir bankacılık ortağıydı ve nakit bakiyemizin bir kısmını elinde tutuyordu. Neyse ki, günlük işlerimizde hiçbir kesinti beklemiyoruz ve daha geniş bir banka ortakları ağımızla USD’mizin çoğunu zaten elimizde tutuyoruz.

Ripple baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, 11 Mart’ta şirketin Ripple maruziyetiyle ilgili kısa süre içinde bir açıklama yayınlayacağına söz vermişti. Ancak Garlinghouse tweet’inin aklındaki şey olup olmadığı net değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala