bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Riot Games’ten Ahbap’a 100 Bin Dolar Bağış

riot gamesten ahbapa 100 bin dolar bagis

Depremin beşinci gününde kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. Bölgeye destek olmak isteyenlerin de sivil toplum kuruluşlarına bağışları devam ediyor. Dünya genelinde birçok teknoloji şirketi Türkiye’nin yanında olduğunu açıkladı ve destek kampanyalarına aktif katılım gösterdi. Bu şirketlere son olarak League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games eklendi.

riot gamesten ahbapa 100 bin dolar bagis1

Riot Games, 100 Bin Dolar Bağış Yaptı

League of Legends’ın mimarı Riot Games, deprem bölgesine destek kapsamında, Ahbap Derneği’ne 100 bin dolar bağış yaptı. Topluluğa da destek çağrısı yapan şirket, uluslararası bir yardım organizasyonu başlattı. Buna göre Riot, 4 hafta sürecek organizasyonda 150 bin dolara kadar yapılan her bir bağışa karşılık aynı miktarda bağış yapacak.

Şirketten yapılan açıklamada, “Bağışlarınızı Ahbap Derneği’nin resmi sayfasından yapabilirsiniz. Bağış yaparken Riot Games adına yaptığınızı belirtmeyi unutmayın!” ifadesi kullanıldı. Riot, tüm çalışanlarının International Medical Corps’a yaptıkları bağışlara da iki kat ekleme yapacaklarını açıkladı.

Riot Games’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Riot Games olarak depremden etkilenen herkese destek olmak adına küresel çapta bir bağış kampanyasını hayata geçiriyoruz. Sizlerin de desteklerinize ihtiyacımız var! Bağışlarınızı bağlantıdan yapabilirsiniz, hep birlikte yaralarımızı sarmak umuduyla…” ifadeleri kullanıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala