bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Riot Blockchain’in Geliri Üçüncü Çeyrekte Düştü

crypto mining

Kripto para sektöründe yaşanan hareketlilik ile beraber birçok şirket bu hareketlilikten etkilendi. Genel olarak kripto odaklı şirketler çareyi personel çıkartmakta bulmuştu. Tüm bu gelişmeler beraberinde şirketlerin gelir durumunu da etkiledi. Son olarak çıkan haberlere göre; Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain’in geliri üçüncü çeyrekte düşüşe geçti.

Riot Blockchain’in Gelirinde Gerileme Gözlemlendi

Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain, üçüncü çeyreğinde analistlerin ortalama beklentilerini hayal kırıklığına uğrattı. Şirket, bir yıl önceki 15,3 milyon dolar veya hisse başına 16 sentlik zarara kıyasla 36.6 milyon dolar veya hisse başına 24 sentlik net zarar açıkladı.

cryptriot blockchainin geliri ucuncu ceyrekte dustut miners5

Bunun yanında Riot’un gelirleri, geçen yılın aynı dönemine göre çok daha düşüktü. Şirket gelirleri, bir önceki çeyrekte 72,9 milyon dolar ve geçen yılın aynı döneminde 64,8 milyon dolar şeklinde gerçekleşmişti. Şirket konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; bu düşüşü Bitcoin’in düşen fiyatına ve Teksas’taki artan enerji talebine yanıt olarak faaliyetlerini kısıtlamasına bağladı.

Ayrıca düşen gelire rağmen, Riot diğer madencilik şirketlerine kıyasla hala nispeten güçlü durumda. Iris Energy temerrüt iddialarıyla karşı karşıya, Core Scientific ise borçlarını ödemekte sorun yaşayabileceği konusunda uyardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala