bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Richard Branson Kripto Dolandırıcılarına Ateş Püskürdü

Richard Branson Kripto Dolandiricilarina Ateş Püskürdü

Kripto paraların artan popülaritesi beraberinde dolandırıcıların da iştahını kabartmış durumda. Özellikle son dönemde kripto paralardan NFT‘lere, DAO’lardan DeFi projelerine kadar birçok sektörde dolandırıcılık vakaları artıyor. Bu konuya değinen Vingin Group’un kurucusu Richard Branson, dolandırıcılara engel olmak için muazzam miktarda para harcadıklarını belirtti.

Richard Branson Kripto Dolandiricilarina Ateş Püskürdü 2

Richard Branson Kripto Paralar Olan Desteği Sebebiyle Taklit Ediliyor

Vingin Group’un Kurucusu Richard Branson, uzun zamandır başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kriptolara olan desteği ile biliniyor. Sık sık bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Branson, son olarak Texas’ta yaptığı bir röportajda “Bu korkunç bir şey çünkü parası yetmeyen küçük bütçeli bir insanları etkiliyor. Bunu durdurmak için muazzam miktarda para harcıyoruz” dedi.

Branson ek olarak Meta’daki görevden ayrılan eski COO’su Sheryl Sandberg ile Facebook’ta görünen hatalı promosyonlar hakkında konuştuğunu ve avukatları, platformları sahte reklamlara ev sahipliği yapan diğer sosyal medya oyuncularıyla yüzleşmeleri için yönlendirdiğini söyledi.

Bununla birlikte Branson’ın, İngiltere Ulusal Siber Güvenlik Merkezi’nde kripto dolandırıcıları tarafından en sık kullanılan isimler listesinde yer aldığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala