bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,515.82 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.78 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 615.74 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 158.70 2.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545223 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497853 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163212 3.41%

Ribbon Finance, Kripto Platformu Aevo’yu Duyurdu

ribbon finance kripto borsasi aevoyu duyurdua

Ethereum tabanlı bir DeFi türev platformu olan Ribbon Finance, Aevo adında yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatmayı planladığını duyurdu.

Ribbon Finance’den Kripto Platformu Aevo

Ribbon Finance, Aevo’nun profesyonel yatırımcılar için uygun, yüksek performanslı bir kripto opsiyon borsası olduğunu söylüyor Aevo’nun lansmanından sonraki altı ay içinde günlük işlem hacminin 100 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

ribbon finance

Ribbon Finance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sonunda, DeFi’deki en iyi opsiyon borsası ve takas platformu haline gelerek, diğer DOV projelerinin Aevo’nun üzerine inşa edilmesinin ve borsanın likiditesinden yararlanmanın mantıklı olacağını düşünüyoruz. Birisi dönebilir. Günlük opsiyonlar satan veya başka türde karmaşık stratejiler uygulayan bir DOV oluşturun ve bu opsiyon sözleşmelerinin netleştiği yer olarak Aevo’yu kullanın.

Ürün, yıl sonuna kadar halka açık Ethereum ana ağında yayınlanmadan önce ekim ayında kapalı beta testi için piyasaya sürülecek. Ribbon, Aevo’nun lansmanından altı ay sonra günlük işlem hacminde 100 milyon dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

 Öte yandan, ETH vadeli işlemlerine açık ilgi, 2021’in sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yarıdan fazla azaldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala