bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Revolut Yöneticisi Kripto Şirketinin Ekibine Katıldı

revolut yoneticisi kripto sirketinin ekibine katildi

Dijital bankacılık uygulaması Revolut, son dönemde kripto konusunda önemli hizmetleri kullanıcılarına sunuyor. Revolut’un kripto hizmetleri sıklaştırılırken, şirketin Avrupa Bankacılık operasyonları yöneticisi, bir kripto girişiminin kurucu ekibine katıldı.

Revolut Yöneticisi Kripto Girişimi Deblock’a Katıldı

Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre, dijital bankacılık uygulaması Revolut’un Avrupa Bankacılık Operasyonlarının baş işletme görevlisi Adriana Restrepo, Neobank’ın eski kripto başkanı Jean Meyer tarafından kurulan kripto girişimi olan Deblock’a katılmak için şirketten ayrıldı.

revolut yoneticisi kripto sirketinin ekibine katildi 2

Kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre ayrıca, Restrepo’nun Meyer ve eski bir Ledger çalışanı ile birlikte kurucu ortak rolünü üstleneceği belirtildi. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilerde, Deblock isimli kripto girişimi, emanetçi olmayan bir kripto fiat bankacılık hizmetidir.

Kaynaklar açıklamasında, yeni kripto girişimi, kripto zengini bireyler için yola çıkmaya odaklanacağı da dile getirildi. Şirketin bu bağlamda, kişilerin kripto varlıklarını nakde çevirmesi sağlanacak.

Bir başka kişi ise açıklamasında, Deblock’un ilk olarak Fransa’da faaliyetlerine başlayacak ve girişim bölge genelinde faaliyet göstermek adına gerekli yerlerden lisans almak için de çalışmalara başladı. Ayrılık sonrasında bir Revolut sözcüsü, “Adriana’ya Revolut’ta geçirdiği süre boyunca sıkı çalışması ve bağlılığı için teşekkür ediyor ve yeni kariyer yolculuğunda ona en iyisini diliyoruz.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala