bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Revolut ve 1inch Ortaklaşa DeFi Eğitimi Verecek

Revolut ve 1inch Ortaklasa DeFi Egitimi Verecek

Kripto şirketleri yeni ortaklıklar kurarak küresel bilinirliklerini artırmaya devam ediyorlar. Bu noktada şirketlerin aralarında yaptıkları iş birlikleri oldukça önem arz ediyor. Son olarak unicorn fintech girişimi Revolut ve 1inch güçlerini birleştirerek DeFi hakkında bilinmesi gerekenleri eğitim olarak sunacak.

Revolut ve 1inch Ortaklasa DeFi Egitimi Verecek 1

Revolut ve 1inch Ortaklaşa DeFi Eğitimi için Anlaştı

Dijital banka Revolut, İngiliz pazarında ilerlemeye devam ederken, DeFi odaklı ortak kripto “Öğren ve Kazan” kursunu tanıtmak için popüler merkeziyetsiz borsa (DEX) toplayıcısı 1inch ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Bu eğitim ile birlikte katılımcılara DeFi’ın katıları, kullanımı ve dikkat edilmesi gereken yönlerini anlatacak olan iki şirket, yeni katılımcıları da kendilerine çekecekler.

Konu hakkında konuşan Revolut’un kripto genel müdürü Emil Urmanshin şu ifadelere yer verdi:

“Son derece bilindik 1inch ile geliştirilen yeni bir dizi dersi başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, müşterilere farklı kripto kavramları hakkında daha fazla bilgi verecek” 

1inch tarafından geliştirilen kursta, kullanıcıların merkeziyetsiz finansın (DeFi) temellerini anlamalarına yardımcı olacak üç ders bulunuyor. Bu üç ders, merkeziyetsiz borsaların nasıl çalıştığı, 1inch’in yol bulucu algoritmasının nasıl çalıştığı ve merkeziyetsiz özerk kuruluşların (DAO)  temel yönetişimi dahil olmak üzere DeFi’nin üç dikeyine odaklanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala