bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,361.98 4.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.46 2.45%
bnb
BNB (BNB) $ 549.73 4.52%
solana
Solana (SOL) $ 139.30 6.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500223 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451427 2.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149066 0.72%

Revolut, Polkadot ile Ortak Oldu

revolut polkadot ile ortak oldudd

Kripto para sektörünün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki yapılan ortaklıklarda artış göstermeye başlamış durumda. Son olarak elde edilen bilgilere göre; İngiltere merkezli dijital bankacılık uygulaması Revolut, Polkadot ile ortaklık kurduklarını açıkladı. Söz konusu duyuru Revolut’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Revolut, Polkadot ile El Sıkıştı

Fintech devi Revolut, Polkadot’un Web3 Vakfı ile ortak eğitim girişimleri başlattığını duyurdu. Yapılan bu ortaklık ile beraber Revolut, ‘Öğren ve Kazan’ eğitim kurslarının başlattı. Detaylandırmak gerekirse yeni kurslar Polkadot ile birlikte tasarlanmış olup söz konusu program, kursları tamamlayan ve kursun sonundaki sınavı geçen öğrencilere 15 dolara kadar ödül verecek.

Revolut Crypto Genel Müdürü Emil Urmashin konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilerimizde kripto para birimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için büyük bir istek var. ‘Öğren ve Kazan’, kripto ile ilgili eğilimleri, riskleri ve potansiyel fırsatları daha iyi anlamalarına yardımcı olacaktır. En popüler blok zinciri ağlarından biri olan Polkadot üzerinde Web3 Vakfı ile yaptığımız işbirliği, müşterilerin kripto kavramlarına daha aşina olmalarına yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala