bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Revolut, Kripto Para Kartını Başlattı

revolut kripto para karti baslat

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Revolut, Birleşik Krallık’ta bir kripto kartı tanıtmaya hazırlanırken, o ülkenin sakinleri yakında Dogecoin (DOGE) kullanarak günlük ürünler için ödeme yapabilecek.

Revolut, Kripto Para Kartı Başlattığını Duyurdu

Revolut tarafından sunulan ve neredeyse yüz desteklenen herhangi biri kullanılarak yapılan satın almalar için kullanıcılara, kripto para biriminde yüzde 1 geri ödeme sağlayan bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Evening Standard tarafından hazırlanan bir rapora göre bu tokenler arasında Dogecoin, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) bulunuyor.

revolut kripto para karti baslattitf

Geri ödeme, satın alma işleminin yapıldığı para biriminde dağıtılıyor. Örneğin kullanıcıları Dogecoin ile satın alma yaparsa geri ödemenin yüzde 1’i DOGE olarak geri ödeniyor.

Bu yıl, Revolut uygulamasında mevcut olan kripto para birimlerinin sayısını 100’e yakın tokene çıkarmakla kalmadık ve milyonlarca müşterimizin keyif aldığı Crypto Learn & Earn eğitim kurslarını başlattık.

Revolut müşterileri, halihazırda kullanımda olan herhangi bir kartta yeni işlevi etkinleştirdikten sonra dijital para birimleri ile itibari para birimleri arasında geçiş yapabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala