bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,652.32 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.17 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 616.25 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530091 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4733 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152227 0.93%

Revolut, Kıbrıs’ta Kripto Hizmetleri Sunmak için Onay Aldı

revolut kibrista kripto hizmetleri sunmak icin onay aldisdfff

Dijital bankacılık uygulaması Revolut, Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CYSEC) tarafından Avrupa Ekonomik Alanı (AÇA) genelinde kripto hizmetleri sunmasına izin verildi. Son olarak bugün kripto para borsası Binance de Kazakistan’da faaliyet göstermek için bir onay aldı.

Revolut’a Kıbrıs’ta Kripto Hizmetleri Sunması için Onay

İngiltere merkezli dijital bankacılık uygulaması Revolut, Kıbrıs’ta kripto para hizmetleri sunmak için düzenleyiciden onay aldı.

revolut kibrista kripto hizmetleri sunmak icin onay aldisddf

Söz konusu bu hamle ile Revolut‘un AEA’daki 17 milyon müşterisine Kıbrıs’taki yeni bir kripto varlık merkezinden kripto hizmetleri sunmasını sağlayacak. Revolut, seçiminin ada ülkesinin Crypto.com, eToro ve Bitpanda gibileri de çeken sofistike düzenleyici rejimine bağlı olduğunu söyledi.

Avrupa Birliği’nin Kripto Varlıklar Yönetmeliğinde (MiCA) piyasalar öncesinde, kripto firmaları, ekonomik blokta hizmet sunabilmelerini sağlamak için AB ülkelerinde düzenlenmiş kuruluşlar kurmaya çalışıyor.

Revolut ayrıca Birleşik Krallık müşterilerine Birleşik Krallık merkezli kuruluşundan hizmet vermeye devam edeceğini de doğruladı. 

Son olarak hatırlatmak gerekirse  Revolut, Öğren ve Kazan platformuyla dünya çapında 32 ülkeden 1.5 milyon öğrenciye ulaşmayı başardı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala