bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Revolut, Cardano için Destek Sunmaya Başladı

revolut cardano icin destek sunmaya basladi

Kripto dostu bir dijital bankacılık uygulaması olan Revolut, kripto para teklifleri listesini genişletmeye devam ediyor. Online ödeme platformu Revolut tarafından yapılan bir duyuruda, COTI Network’ün yerel kripto para birimini finansal uygulamasına eklediğini belirtti.

Revolut, Cardano Desteği Sunuyor

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Revolut’un, uygulamalarında desteklenen kripto teklifine COTI (ERC20) eklendiğini size bildirmekten memnuniyet duyarız! Revolut, dünyanın ilk küresel finansal süper uygulamasını inşa etmeye devam ediyor.” ifadeleri kullanıldı. Yapılan duyuru sonrasında COTI, Revolut’un Birleşik Krallık’ta (İngiltere) ve Avrupa Ekonomik Alanı’nda (AEA) yaşayan müşterilerin kullanımına sunulacağı belirtildi. Revolut, kripto para tekliflerini daha fazla kripto varlığı içerecek şekilde genişletmeyi sürdürüyor.

revolut cardano icin destek sunmaya basladi 2

Bu, şirketin müşterilerine dijital para birimlerini sunacağını açıklamasından üç yıldan kısa bir süre içerisinde gerçekleşiyor. Bununla birlikte şirket Temmuz 2021’den bu yana kripto çalışan sayısını üçe katlamış durumda. Revolut’un küresel gelirinin yüzde 5 ila yüzde 10 arası kripto varlıklardan oluşurken şirket işe alımlara devam edeceğini açıklamış durumda. Yapılan son açıklamada şirket 230’dan açık pozisyonunun olduğunu ve bu pozisyonları kısa süre içerisinde doldurmayı planladıklarını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala