bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Reddit, NFT Platformu için İş İlanları Yayınlıyor

reddit nft platformu icin is ilanlari yayinladi

NFT sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bu kez Çevrimiçi blog platformu Reddit, kendi NFT platformu için yeni iş ilanları yayınlıyor.

Reddit, Kendi NFT Platformunu Geliştirmek İstiyor

Reddit, kendi NFT platformunu geliştirmek için yeni bir ekip arayışına girdi. Reddit, bağımsız yaratıcılar, dijital ürünler ve NFT’ler tarafından desteklenen internet üzerindeki en büyük yaratıcı ekonomiyi inşa etmek için yeni ekibine katılmaları için yöneticiler ve mühendisler için iş ilanları yayınladı. 

reddit nft platformu icin is ilanlari yayinladi 1

Buradaki temel amaç kullanıcıların diğer Reddit kullanıcılarına sunmak için NFT‘ler oluşturabilecekleri ve mal satarak finansal olarak kazanabilecekleri bir sistem oluşturmak.

Reddit, NFT’leri şu anda dijital varlıkların hem çevrimiçi oyunlarda hem de yakın gelecekte metaverse’de nasıl sahiplenildiğini kökten değiştiren kripto dünyasındaki en iyi hamle olarak adlandırıyor. Bunun yanında Reddit, NFT hareketinin daha yeni başladığına inanıyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Reddit daha önce NFT basım ve ticaretini mümkün kılacak hizmetler oluşturmaktan sorumlu olacak kıdemli bir backend mühendisi aradığını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala