bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,943.01 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.73 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 584.29 2.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.41 2.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621552 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65413 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21937 16.25%

Reddit, Kendi NFT Platformu Üzerine Çalışıyor

reddit kendi nft platformu uzerine calisiyor

Çevrimiçi blog platformu Reddit, yeni yayınladığı bir  ilanına göre, NFT’ler için bir platform yaratmaya hazırlanıyor. San Francisco merkezli şirket, NFT basım ve ticaretini mümkün kılacak hizmetler oluşturmaktan sorumlu olacak kıdemli bir backend mühendisi arıyor.

İş tanımında NFT’lerin önemine dikkat çeken platform, en az 5 yıllık geliştirici tecrübesi ararken, kriterler arasında karmaşık dağıtılmış sistemler tasarlama becerisi yer alıyor.

reddit kendi nft platformu uzerine calisiyor 1

Reddit’den NFT Platformu

kurucu ortağı Alexis Ohanian, Ethereum ve NFT’lerin büyük bir hayranı olduğu bilenen bir gerçek. Öyle ki MET Fashion Gala’da eşi Serena Williams için satın aldığı CryptoPunk NFT’sini temsili olarak giyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Diğer taraftan Reddit, kendi NFT platformu üzerine çalışan tek platform değil. Özellikle son dönemdeki NFT pazarının inanılmaz bir şekilde büyümesi ve talebin artmazı üzerine OpenSea ve Rarible gibi NFT platformlarının rakipleri giderek çoğalıyor.

Özellikle milyonlarca kullanıcısı bulunan kripto para borsaları ise en büyük rakipler arasında. Binance NFT platformu başta olmak üzere Coinbase’de NFT dünyasına adım atmıştı. Öyle ki ön kayıt başlatan Coinbase, kısa bir sürede 1.000.000 ön kayıta ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala