bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,036.43 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.14 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 1.17%
solana
Solana (SOL) $ 153.15 3.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534271 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479455 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155064 4.20%

PYR Coin Nedir?

PYR Coin Nedir

PYR coin, Vulcan Forged adı verilen bir tür blockchain tabanlı oyun platformunda kullanılan kripto paradır. Vulcan Forged ekosisteminde yer alan olanak ve avantajlar kripto para dünyasındaki kullanıcıları cezbetmeyi hedefliyor. Oyna kazan mantığına göre tasarlanan bu ekosistemde kullanıcılar kendilerine sunulan çeşitli niteliklerdeki oyunları tecrübe edecek. Sonuç olarak kullanıcılar bu oyun deneyimlerinden LAVA ve NFT‘ler elde edecek. Bu sonuç kullanıcıların ekosistemde daha fazla deneyim elde etmelerine bir tür teşvik oluşturuyor. Vulcan Forged platformunun kullanıcıları oyun deneyimlerinden elde ettiklerini yine bu ekosistemde çeşitli şekillerde değerlendirebiliyorlar. Ekosistemde kullanıcıların NFT’lerini alıp satabilecekleri bir piyasa meydana getirilmiş. Bunun yanı sıra kullanıcıların NFT çiftliğine dahil olmaları imkanı da bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar ekosistemde yer alan merkezsiz borsa platformu sayesinde rahatlıkla alım satım işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Kripto para piyasasında son zamanlarda NFT’ler ile ilgili yeni projeler gündeme getiriliyor. Piyasaya dahil olan bunca proje arasında kullanıcıların dikkatini çekmek zannedildiği kadar kolay değil. Kullanıcıların tercih ettiği bir platform haline gelebilmek geliştiricilerin üzerinde kafa yorduğu konular arasında. Vulcan Forged platformu da bu gerçeğin farkına vararak kullanıcılarına ayrıcalıklı işlemler sunmaya hazırlanıyor. Ekip kullanıcılarına sunduğu hizmetleri PYR coin’ler aracılığıyla sağlayacak.

Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca Vulcan Forged platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca burada kullanılan kripto para PYR coin hakkında da birtakım ilgi çekici verilerden bu yazıda bahsedeceğiz. NFT’ler son zamanlarda popüler hale gelince kullanıcılar da bu popülariteden faydalanmak istiyor. Kullanıcılardan gelen talebe karşılık vermek isteyen geliştiriciler NFT işlemi sunan yeni platformları piyasaya dahil ediyor. PYR coin’lerin kullanıldığı Vulcan Forged platformu buna örnek olarak gösterilebilir.

PYR

PYR Coin Ne Zaman Çıktı?

PYR coin projesi 2021 yılının ikinci çeyreğinde faaliyetlerine borsalar düzeyinde başladı. Bu tarihe kadar Vulcan Forged ekibi teknik detayları ayarlamak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyordu. Coinmarketcap gibi piyasa izlem platformları tarafından sunulan verilere göre PYR coin’lerin borsalarda işlem görmesi 2021 yılında gerçekleşti. Yunanistan merkezli olarak geliştirilen bu projeni ardında tecrübeli bir geliştirici ve yönetici ekip bulunuyor. Projenin CEO’su Jamie Thomson. Ekibin diğer üyelerinin projenin web sayfasında bilgileri yer alıyor. Ancak sitenin tasarımı ve belirli detaylar itibariyle web sayfasının güven kırıcı unsurlar barındırdığını belirtmekte fayda var.

Projenin web sayfasında yer alan verilere göre PYR coin’in birçok başarılı ortaklığı bulunuyor. Blockchain dünyasında isim yapmış çok sayıda başarılı projenin Vulcan Forged ekosistemiyle birlikte çalıştığını burada yer alan bilgilerden anlayabiliyoruz. Vulcan Forged platformunu NFT işlemlerine olanak veren bir tür merkezsiz uygulama merkezi şeklinde tanımlamak yanlış olmaz. Böylesi bir platform tam olarak kullanıcıların son zamanlarda en çok aradıkları ekosistem türüne karşılık geliyor. Ekip blockchain oyunculuğu sektörünün mevcut yapısını yeniden şekillendirmek istiyor.Bu sayede kullanıcılarına en iyi NFT blockchain oyunculuk deneyimleri sağlamak PYR coin projesi ekibinin temel hedefleri arasında yer alıyor.

PYR Coin Fiyatı Nedir?

PYR coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. PYR coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için yeterli çalışma yürütmemişe benziyor. Bu cümleyi projenin bir whitepaper dosyasına sahip olmadığını anlayınca kurabiliyoruz.  Kullanıcıların proje hakkında sahip oldukları soruları yanıtlayabilecekleri kapsamlı bir tanıtıcı evrak bulunmuyor. Oysa ki blockchain projelerinin genellikle kullanıcılarını whitepaper dosyalarıyla destekledikleri bilinir. Bu tür evraklarda kullanıcılara hem teknik hem de sektörel veriler sunulur. Bu sayede kullanıcılar projenin tüm detaylarını rahatlıkla kavrayabilir ve projeye güven duyar. Ne yazık ki bu durumu Vulcan Forged ekosistemi için yaşayamıyoruz.

Bunun yerine PYR coin’ler hakkında arzu edilen bilgiler ve akıllara takılan soruların yanıtlarını diğer kaynaklardan ediniyoruz. Projenin çok fazla detaylı olmayan ancak içerisinde çeşitli verileri barındıran bir web sayfası yer alıyor. Bunun yanı sıra coinmarketcap bize PYR coin hakkında çeşitli bilgiler sağlıyor. İlgili bilgilere göre PYR coin’lerden piyasaya en fazla 50 milyon arz edileceğini anlıyoruz. Şimdiye dek dolaşıma kazandırılan kripto para sayısı ise 20 milyona bir hayli yakın. Bu miktar toplam PYR coin arzının neredeyse %40’ına karşılık geliyor.

PYR Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PYR coin 157,24 TL TL’den işlem görüyor. PYR coin fiyatı son 24 saat içerisinde -3.84% değişim gösterdi. PYR coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 5,717,663 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 114,826,580 dolar seviyesinde.

PYR Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PYR coin $ 4.83 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle PYR coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 47,1 dolarla kaydetti. Bununla birlikte PYR coin yılın en düşük seviyesini ise 0,98 dolarla belirledi.

PYR nedir

PYR Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Vulcan Forged ekosisteminde kullanılan PYR coin’ler esasında birer ERC-20 token’leri. Bu kripto paralar Vulcan Forged ekosisteminde kullanılıyor. Söz konusu ekosisteme Vulcanverse de deniliyor. Yazı boyunca bahsettiğimiz tüm işlemler bu ekosistemde PYR coin’ler aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

PYR Coin Nasıl Satın Alınır?

PYR coin satın almak için kullanıcılar Vulcanverse ekosistemini ya da bazı kripto para borsalarını kullanabilirler. Binance, KuCoin, Gate.io, Huobi Global ya da Tokocrypto PYR coin’e imkan veren borsalara örnek olarak gösterilebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala