bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,938.60 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,022.40 4.19%
bnb
BNB (BNB) $ 527.18 5.96%
solana
Solana (SOL) $ 127.98 9.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490664 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440568 4.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148569 2.59%

PwC Hong Kong, Metaverse’de Arazi Satın Aldı

pwc hong kong the sandboxta arazi satin aldi

Birçok şirket metaverse‘te arazi satın alımlarına başladı. Bu kez finans hizmetleri sunan PwC Hong Kong, The Sandbox’tan bir arazi satın alarak metaverse’e giriş yaptı.

PwC Hong Kong Metaverse’e Giriyor

The Sandbox geliştiricisi Animoca Brands tarafından 23 Aralık‘ta paylaşılan basın bülteninde, PwC Hong Kong’un The Sandbox’tan bir arazi satın alarak metaverse’e giriş yaptığı duyuruldu. Bu satın alım ile PwC Hong Kong, The Sandbox metaverse’e giren ilk profesyonel hizmetler markası olacak.

pwc hong kong the sandboxta arazi satin aldi 1320x880 1

PwC Hong Kong Ortağı William Gee konu ile ilgili olarak şu şekilde konuştu: 

Metaverse, kuruluşlara yenilikçi iş modelleri aracılığıyla değer yaratmaları için yeni olanaklar sunmanın yanı sıra müşterileri ve topluluklarıyla etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Metaverse’i benimsemek isteyen müşterilerimize bu ortaya çıkan küresel dijital fenomenin sunduğu tüm zorluklar hakkında tavsiyelerde bulunmak için uzmanlığımızdan yararlanacağız.

Bunun yanında The Sandbox COO’su Sebastien Borget ise şunları söyledi:

Metaverse iş için açık. PwC Hong Kong’u The Sandbox’ın markaların müşterilerle bağlantı kurma yollarını ve yeni sürükleyici deneyimleri nasıl desteklediğini deneyimlemesi için memnuniyetle karşılıyoruz. Heyecan verici bir zaman ve PwC ortaya çıkan bu sınırın ön saflarında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala