bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Puma Metaverse Sektörüne Göz Kırptı

Puma Metaverse Sektörüne Göz Kirpti

Son dönemde Adidas ve Nike gibi ünlü giyim şirketlerinin NFT ve metaverse alanında önemli atılımlar yaptığını görüyoruz. Bu adımlara bir yenisi daha ekleneceğe benziyor. Öyle ki Puma, 11 Ocak tarihinde yaptığı bir ticari marka başvurusuna göre, giyim, ayakkabı ve spor malzemeleri gibi ürünleri piyasaya sürerek metaverse‘e adım atmayı planlıyor.

Puma Metaverse Sektörüne Göz Kirpti2

Puma Metaverse Sektörüne Girmeye Hazırlanıyor

Kripto konusunda çoğu açıklamanın yapıldığı gibi Gerben Fikri Mülkiyet Ticari Marka Avukatı Josh Gerben de Puma açıklamaları için Twitter’ı tercih etti. Twitter üzerinden Puma’nın başvurularını yayımlayan Gerben, şirketin metaverse’e hazırlık yaptığını açıkladı.

Konuyla alakalı olarak açıklama yapman Josh Gerben, Puma’nın ticari başvurusundaki detayları şu şekilde sıraladı:

Sanal gerçeklik oyun hizmetleri ve eğlence hizmetleri için etkileşimli bir web sitesi ve bilgisayar uygulama yazılımı, indirilemeyen sanal ayakkabı, giysi, şapka, gözlük, çanta, spor çantası, sırt çantası, spor ekipmanı, sanat, oyuncaklar, aksesuarlar, dijital animasyonlu ve animasyonsuz tasarımlar ve karakterler, avatarlar, dijital kaplamalar ve sanal ortamlarda kullanım için kaplamalar.”

Diğer taraftan Puma’nın LaMelo Ball, Deandre Ayton ve Mikey Williams gibi genç sporculardan oluşan grubunun olduğunu hatırlatalım. Şirket bu genç tüketici tabanını onlarla birlikte metaverse‘e getirmek için kullanabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala