bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

Prime Trust, Ocak Sonunda Teksas’taki Operasyonlarını Durduracak

prime trust ocak sonunda teksastaki operasyonlarini durduracak

Kripto şirketlerinin operasyonları noktasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kripto varlık koruyucusu olan Prime Trust, operasyonları hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Prime Trust, Teksas Operasyonlarını Durduruyor

Prime Trust tarafından yapılan açıklamada şirketin, Texas Money Transmitter Lisansı başvurusunu geri çektiğini ancak hızlı bir şekilde yeniden başvuru yapmayı planladığını belirtti.

Bir dijital varlık koruyucusu olarak faaliyet gösteren Prime Trust, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre 31 Ocak 2023 tarihinden itibaren ABD’nin Teksas eyaletinde iş yapmayı durduracağını belirtti.

prime trust ocak sonunda teksastaki operasyonlarini durduracak 2

İnternet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre şirket, Swan, Abra ve Okcoin gibi kripto endüstrisindeki önemli şirketlere saklama ve diğer kripto hizmetleri sunuyor. Prime Trust, üç gün önce müşterilerine yaptığı açıklamada Teksas Para Aktarıcı Lisansı (MTL) başvurusunu geri çektğini ve yeniden başvurma niyetinde olmasına rağmen, firmayı Lone Star State’te faaliyet göstermeye uygun hale getirmediğini açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Prime Trust şirketinin iletişimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Michelle Marin şu ifadeleri kullandı:

Başvuruları sürekli olarak yeniliyoruz ve bu sürecin bir parçası. Teksas’ta hızlı bir şekilde faaliyet göstermek için yeniden başvuru yapmayı ve işimize devam etmeyi planlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala