bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Premier League, Sorare ile NFT Anlaşması İmzaladı

premier league sorare nft anlasm

Kripto para sektörüne son dönemde birçok ortaklı haberleri ile karşılaşıyoruz. Bununla beraber NFT sektöründe de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan son haberlere göre; Premier League, Sorare ile NFT anlaşması imzaladı.

Premier League, Sorare NFT Anlaşması Yaptı

Fransız girişim Sorare, Premier Lig ile dört yıllık bir lisans ortaklığı imzaladı. İngiliz futbol ligi dünyanın en çok izlenen spor liglerinden biri olduğu için bu şirket için önemli bir hamle oldu.

vcxbg

Bugün Premier Lig ile yapılan yeni ortaklık sayesinde, Sorare kullanıcıları platformda 20 kulübün tamamını bulabilecek. Ayrıca lige özel müsabakalar da olacak.

Sorare’nin kurucu ortağı ve CEO’su Nicolas Julia yaptığı açıklamada, futbol taraftarları olarak bu ortaklığın şirketi kurduğumuzdan beri hayalini kurduğumuz bir şey olduğunu söyledi:

Taraftarlar için zorlayıcı bir küresel spor topluluğu oluşturma hedefimizi sürdürürken bu bizim için önemli bir kilometre taşı ve şu anda dünyanın en büyük üç spor ligiyle ortaklık kurmuş olmaktan son derece gururluyuz: Premier Lig, NBA ve MLB. İnanılmaz derecede heyecanlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala