bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

PoSW (POSW) Coin Nedir?

PoSW (POSW), stake etme işlemine dayalı yenilikçi ve sıra dışı bir kripto para projesi olarak tanımlanabilir. PoSW projesine göre stake işlemleri tüm blockchain ekosisteminin en birincil ve en önemli hizmeti. Stake hizmeti hemen her kesimden kullanıcıya ulaşacak bir potansiyele sahip. Bu hizmet sayesinde kripto para piyasasının benimsenme oranında hızlı bir artış olduğuna inanılıyor. PoSW ekibi bu düşünceyi savunarak bir kripto para geliştirdi ve kullanıcılarına hizmet etmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

PoSW projesini geliştiren ekip piyasada yer alan ve kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği stake etme işleminin oldukça büyük bir öneme sahip olduğunu savunuyor. Bu hizmetin tüm ekosisteme ve hemen hemen herkese sayısız fayda sağlama potansiyelinin bulunduğunu niteleyen ekip benzersiz bir ara yüzle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu ara yüzün çeşitli eylemleri gerçekleştirebilmesi, belirli işlevsellikleri kullanıcılarına sunması, kolay kullanımlı olması ve kullanıcıların iç güdülerini harekete geçirmesi hedeflendi. PoSW projesinin web sayfasında yer alan ifadelere göre bu kripto paranın BitcoinUp adlı bir girişimden ilham aldığının altı çiziliyor.

PoSW coin

PoSW Coin ve White Paper Yazısı

PoSW coin projesi hakkında internet platformları üzerinde sınırlı kaynağın bulunduğunu ifade edelim. Hazırladığımız bu içeriğin Türk kripto para topluluğuna faydalı olmasını temenni ediyoruz. Henüz ismi geniş ölçekte duyulmamış PoSW coin kendi topluluğu tarafından yönetilen bir kripto para projesi olarak niteleniyor. Genellikle kripto para projeleri teknolojilerinin detaylarını ifade ettikleri whitepaper dosyaları pdf formatında projenin web sayfasında yer alıyor. PoSW coin ekibi bu geleneksel hareketin dışında kalarak bir blog gönderisi şeklinde tanıtıcı yazı hazırlamış (white paper). Bunun ilk intiba için kullanıcıların güvenini sarsıcı bir etki uyandırdığını söyleyebiliriz. Hakkında çok fazla kaynak bulunmayan bu projeye güven duymanın diğer projelere oranla bir nebze daha zor olduğu belirtilebilir.

Ekibe göre white paper dosyasının blog gönderisi şeklinde hazırlanmasının bir amacı bulunuyor. Buna göre topluluğun üyeleri dilediği zaman proje hakkında görüş bildirebilecek ve white paper gönderisi bir tür topluluk platformuna dönüştürülecek. Bunun yanında, kullanıcıların teknik bilgilere boğmayan daha açıklayıcı ve kolay kullanımlı bir tanıtıcı yazı da oluşturulmak istenmiş. Bu durumun kullanıcıların projeye güven duymasını engelleyici bir tesiri olabilir. Öte yandan kripto para ekosisteminin doğal yapısına uyan bir şekilde yenilikçi bir niteliğe de sahip olduğu söylenebilir. Son olarak bu blog gönderisinin kripto para severlerin uğrak platformu bitcointalk üzerinde yer aldığını da belirtmemiz gerekiyor.

PoSW (POSW) Coin ne zaman çıktı?

PoSW coin projesi ilk olarak faaliyetlerine 2017 yılında başladı. Projenin bir ekip tarafından geliştirildiği PoSW web sayfasından anlaşılıyor. Ekibin üyelerinin blockchain alanında öne çıkmayan ve genellikle tanınmamış isimlerden oluştuğunu görüyoruz. Bu durumun da kullanıcıların projeye güven duymamasına neden olacağı belirtilebilir. Projenin web sayfasında yer alan yol haritası verilerine göre ekibin çalışmalarına sıkı bir şekilde başladığı belirtiliyor. Belirlenen önemli dönüm noktaları gerçekleştiğinde topluluğa gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapılacağının da altı çizilmiş. Ancak web sayfasında bu bilgilendirmelerin yapılacağı platformla ilgili bir bilgilendirme yapılmamış. Projenin sosyal medya kanalları kontrol edildiğinde de üzücü olarak niteleyebileceğimiz bir sonuçla karşılaşıyoruz. PoSW coin’in Twitter ve Facebook hesaplarının askıya alındığı görülüyor. Tüm bu gerçekler kullanıcıların PoSW coin projesine karşı şüpheyle yaklaşmalarını normal kılıyor. Topluluğun birbiriyle iletişime geçebildiği tek aktif platformun Telegram kanalı olduğunu görüyoruz.

PoSW (POSW) Coin Fiyatı Nedir?

PoSW coin fiyatına yönelik güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Proje detayları kapsamında POSW coin’lerin arzı için bir tepe değer belirtilmemiş. Dolaşımda ise 44 milyon civarında POSW coin olduğu ifade ediliyor. Şimdiye dek ise 70 milyon POSW coin piyasaya sürülmüş. Henüz çok fazla platform üzerinde işlem görmeyen kripto paranın işlem hacmi oranları bir hayli düşük. Coinmarketcap platformunun hazırladığı ve kripto paraları sahip oldukları piyasa değerine göre sıralayan listede POSW coin epey sonlarda yer alıyor.

PoSW (POSW) Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POSW Coin 18.217,93 TL TL’den işlem görüyor. POSW Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. POSW Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

PoSW (POSW) Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POSW Coin

POSW

PoSW (POSW) Coin Nasıl Çalışır?

PoSW projesinin ne şekilde faaliyet gösterdiğini anlayabilmek adına proje kapsamında sunulan hizmetlerden bahsedelim. Öncelikle PoSW coin’in Ledger tarafından desteklenen sayılı projelerden biri olduğunun altı çiziliyor. Kripto para piyasasında sıklıkla kullanılan stake etme hizmetini sunacağı ifade edilen platform, web sayfasında yer alan verilere göre, kullanıcılarına aylık kâr payı sunacak. Zaten stake etmenin temel mantığında da bu sonuç yer alıyor. PoSW platformunun temel çalışma mantığı kullanıcılarına hiçbir aracı kuruluşa güvenmeleri gerekmeden stake hizmetini almalarına dayanıyor.

PoSW (POSW) Coin Nasıl Satın Alınır?

PoSW coin bu içeriğin hazırlandığı anda yalnızca bir platform üzerinden alınıp satılabiliyor. YoBit adı verilen bu platformun bilindik kripto para borsaları arasında yer almadığı söylenebilir. Dileyen kullanıcılar araştırmalarını detaylı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra bu platform üzerinden POSW coin satın alabilirler. Projenin genel itibariyle alışılagelmişin dışında bir izlenim sunduğu ve kullanıcıların güvenini kırıcı çok sayıda unsura ev sahipliği yaptığı çıkarımında bulunabilir. Risklerle dolu bu piyasada kullanıcıların yatırımlarını dikkatli araştırmaların üzerine oturtmaları gerekiyor. Aksi halde tazmini zor olan zararlar meydana gelebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala