bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Portsmouth Şehri, Kripto Ödemeleri için Harekete Geçti

abdnin portsmouth sehri kripto odemelerinde harekete gecti 2

Kripto para birimleri hemen hemen birçok ülkede ödeme aracı olarak çeşitli yerlerde kullanılıyor. Bu kez kripto para birimlerini vergi ve faturalarda kullanmak için İngiltere’de bulunan Portsmouth şehri bu konuda harekete geçiyor. Portsmouth şehri kripto parayı benimsemek için sakinlerinin faturalarını Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri ile ödemelerine izin verecek. 

Şehrin belediye başkanı Deaglan McEachern, bu fikri şehir sakinlerine daha fazla ödeme seçeneği sunacağını düşünüyor.

Portsmouth Şehri, Faturalarda Kripto Para ile Ödeme Yapmak İstiyor

İngiltere’de bulunan  Portsmouth şehri, vergi ve fatura ödemelerinin kripto para birimleri ile yapılabilmesi için harekete geçmiş durumda.

abdnin portsmouth sehri kripto odemelerinde harekete gecti

Elde edilen bilgilere göre Şehrin Belediye Başkanı McEachern, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto para biriminde kullanılan teknoloji türünü kullanan, geleceğimiz açısından bizi etkileyecek yeni şeyler dalgaları var. Portsmouth’un bunun gelecekte bizi nasıl etkileyeceğini görmek için beklemediğinden emin olmak istiyorum çünkü zaten bizi etkiliyor.”

Ayrıca McEachern, Belediyenin kripto para birimleri ve blok zincirleri hakkında çok daha fazla şey öğrendiğini ve bunların daha iyi şehir hizmetleri için nasıl kullanılacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala