bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Porto Riko Binance’e Para Transferi Lisansı Verdi

porto rico binancee para transferi lisansi verdi

Devletlerin kripto para düzenlemelerine kısa sürede uyum sağlayan kripto para borsası Binance, operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Porto Riko Finansal Kurumlar Komiserliği Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre Binance ülkede para transferi lisansı aldı.

 Porto Riko Binance İle İşbirliğini Geliştiriyor

Konu hakkında açıklama yapan Binance iştiraki olan Binance.US CEO’su Brian Shroder şunları söyledi:

Porto Riko kriptonun büyümesi için önemli bir pazar. Ülkedeki yatırımcılarımıza güvenli bir şekilde düşük ücretlerle hizmet sunacağımız için mutluyuz.

Porto Riko son dönemde kripto para dostu vergilendirme ve uyumlarla tanınıyor. Bu girişimleriyle pek çok kripto yatırımını çeken Porto Riko, attığı bu adımla birlikte kripto merkezi olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

porto rico binancee para transferi lisansi verdi 2

2022 başında Binance.US 4.5 milyar dolarlık değerleme ile 200 milyon dolardan fazla yatırım almıştı. ABD merkezli kripto para borsası Binance tarafından yapılan açıklamada Binance.US bu yıl içinde Batı Virginia, Connecticut ve Wyoming’de para transferi lisansları aldığını duyurmuştu. Binance.US şu anda 45 ABD eyaletinde ve yedi bölgede kendi lisansları ve üçüncü taraf lisanslamalarla faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala