bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Poolz’dan NFT için Milyon Dolarlık Yatırım

poolz

Merkezi olmayan bağış toplama zinciri platformu Poolz, gelecek vaat eden NFT ve Blockchain tabanlı oyun projelerine yatırım yapmasını sağlayacak 2 milyon dolarlık kripto fonu başlattı.

Poolz NFT ve Metaverse Projelerine Yatırım Yaptı

Poolz, fon ile NFT’lere ve metaverse oyunlara giren geliştiricileri desteklemiş olacak. Ayrıca fon, projelerin üzerinde çalışırken karşılaşabilecekleri finansal kısıtlamaları ortadan kaldırmak için kullanılacak.

Özellikle en son finansman sayesinde Poolz, yetenekli NFT’leri ve metaverse oyun geliştiricilerini kendi nişlerinde büyük başarılar elde etmelerine yardımcı olmayı destekleyen bir IDO platformu haline gelmiş oldu.

Poolz ayrıca, büyüme potansiyeli yüksek ilgili projeler için platformunda IDO’lar barındırarak bu projeleri finanse etmeyi planlıyor.

NFT’lerin Büyümesi ve Blockchain Gaming

NFT‘ler ve Blockchain oyunları, yılın başından bu yana kripto sektöründe büyüme yaşadı. Her iki sektör de ana akımdan büyük ilgi gördü. NFT’ler öne geçti ve önemli sermaye kazanımları gerçekleşti.

Birden fazla rapor, 2021’in ilk çeyreğinde tokenize dijital sanat satışının, 2 milyar doların üzerinde olduğunu ve sektöre iki kat daha fazla alıcı ve satıcının akın ettiğini öne sürdü.

Yılın birinci çeyreğinde kaydedilen 2 milyar dolarlık hacim, Mart ayında 69 milyon dolara satılan Beeple’ın “İlk 5.000 Gün” NFT’sini içermedi. Sektör o zamandan beri büyümeye devam etti.

Benzer şekilde, metaverse oyunlarla uğraşan oyuncular artık son derece değerli hale gelen ve popüler borsalarda değiştirilmekte olan oyun içi varlıklara sahipler.

Blockchain oyun varlıkları da son zamanlarda oldukça değerli hale geldi. Ayrıca yatırımcı, fiyat rallisinden yararlanmak için yeni yollar da arıyor.

Poolz Kurucu Ortağı ve Pazarlama Müdürü Liam Cohen şunları söyledi:

NFT‘lerin ve metaverse oyunlarının son zamanlardaki hızlı büyümesine dayanarak, şirketin fonunun bu tür projeleri desteklemenin bir yolunu bulmak için bir sonraki adımı”

Cohen, “Kendimizi bu projelerle ilişkilendirmek ve dünyayı bu evrime yönlendirmek için heyecanlıyız” diye ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala