bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Polygon ve Fantom Gibi Blockchain Ağları Terra Projelerine Göz Koydu

polygon ve fantom gibi blockchain aglari terra projelerine goz koydu

Polygon, Juno ve Fantom gibi Blockchain ağları, piyasada yaşanan Terra çöküşünün ardından Terra tabanlı projeleri kendi bünyesine çekmeye çalışıyor.

Kujira, Stader Labs, LunaBulls, LunarFlip ve Hero NFT gibi Terra bünyesinde yer alan çeşitli NFT ve DeFi tabanlı projelerin geliştiricileri bundan en az zararla ayrılmak için çözüm yolları aramaya başladılar.  

Yaşanan olaydan faydalanmaya çalışan diğer Blockchain ekipleri de Terra projelerine destekleyici sermaye ve kaynaklar sunarak bünyelerine katmak için teklifler sunmaya başladı.

Polygon Studios’un CEO’su Konuyla İlgili Konuştu

Geçtiğimiz hafta, TerraUSD (UST) stablecoin’inin çöküşü, LUNA’da da yüzde 99,9’luk değer kaybına yol açtı. Bu durumu düzeltmek için ağ, iki kez durduruldu. Ardından yeniden başlatıldı. DeFiLlama’ya göre bu durum, Terra’daki varlıkların toplam değerinin 31 milyar dolardan 400 milyon dolara düşmesine neden oldu.

Polygon’un NFT ve metaverse kolu Polygon Studios’un CEO’su Ryan Wyatt, bu projelerin kendi zincirine geçmelerine yardımcı olmak için Terra tabanlı projelerle iş birliği içinde olduğunu söyledi.

polygon ve fantom gibi blockchain aglari terra projelerine goz koydu
Polygon Studios’un CEO’su Ryan Wyatt

Wyatt konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:

Geliştiricileri ve ilgili topluluklarını platformumuza davet etmek için bu geçişlere karşı sermaye ve kaynak koyacağız.

Birlikte çalışabilirlik odaklı bir akıllı sözleşme ağı olan Juno, uygulamalarını taşımak isteyen Terra projelerine 1 milyon JUNO tokeni yani yaklaşık 7 milyon dolarlık desteğiyle yeni bir yönetişim teklifi sundu.

Juno, birkaç Terra projesinin Juno Network’e geçmesiyle ilgilendiğini bildirdi. Ayrıca Fantom, yeni Blockchain desteği arayan Terra projelerine hibe, pazarlama ve ekosistem bağlantıları sunduğunu duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala