bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,173.19 3.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.86 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 605.24 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 5.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525178 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472302 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150763 5.41%

Polygon Ocak Ayında Hard Fork’a Odaklanıyor

polygon ocak ayinda hard forka odaklaniyor

Polygon PoS Blockchain ağındaki geliştiriciler, yeni düzenlemeler için hard fork önerisinde bulundu. Öneriye göre Polygon PoS Blockchain ağındaki geliştiriciler 17 Ocak tarihinde bir ağ hard fork’unun başlatılmasını öneriyor.

Polygon Hark Ford’a Hazırlanıyor

Polygon PoS Blockchain geliştiricileri, gas artışlarını düzenlemek ve yan zincir ağındaki blokların güvenirliğini artırmak için bir hard fork yükseltmesinin başlatılması önerisinde bulundu.

polygon ocak ayinda hard forka odaklaniyor 2

Konu hakkında yapılan bir paylaşımda Polygon Blockchain ağının arkasındaki şirket olan Polygon Labs geliştiricileri yükseltmenin 17 Ocak tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu yükseltme fikri topluluk onayından geçerse, hard fork  ile birlikte işlem ücreti artışları ve zincirlerin yeniden düzenlenmesi yapılacak. Bununla birlikte yükseltme ile Polygon Blockchain ağının performansı ve güvenliği iyileştirilecek.

Son olarak yükseltme, Polygon zkEVM dahil olmak üzere Polygon yan ağlarının teknik özelliklerini geliştirmeye yönelik geniş bir atılımın son parçası olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte Polygon PoS, Ethereum Blockchain ağına paralel olarak çalışmalarını sürdürüyor ve şirketin ortaklıkları arasında Adobe, Stripe ve Robinhood bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala