bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,765.96 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.11 2.50%
bnb
BNB (BNB) $ 585.56 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 188.93 4.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621341 2.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645097 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213112 7.56%

Polygon Kurucu Ortağından Merge Açıklaması

polygon kurucu ortagindan merge aciklamasi

Polygon Technology’nin kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Ethereum Merge’ü sonrasında açıklamalarda bulundu. Nailwal, Ethereum Merge’ü sonrasında web3’e bir milyar kullanıcı gelebileceğini belirtti.

Ethereum Merge’ü Web3 Katılımcı Sayısını Artıracak

Uzun zamandır beklenen Ethereum Merge’ü sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Polygon Technology’nin kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Ethereum’un başarılı Merge yükseltmesi ardından açıklama yaptı. Nailwal, Ethereum’un başarılı Merge yükseltmesinin topluluk için büyük bir adım olduğunu ve Ethereum’un ana akım benimsemesine yol açabileceğini belirtti.

Nailwal, Merge sonrasında yaşanılan durumu “Bir milyar kullanıcıyı web3’e getirebilecek çok sayıda adım serisindeki ilk büyük adım. Büyümeye devam eden web3 yolculuğunda, onu daha yaygın hale getirmek için en büyük dönüm noktalarından biri.” olduğunu belirtti.

polygon kurucu ortagindan merge aciklamasi 2

Ethereum’un Blockchain ağını bir iş kanıtından (PoW) çalıştırmanın daha hızlı ve daha az enerji yoğun bir hisse kanıtı (PoS) yöntemine geçişinin “herhangi bir ölçeklenebilirlik sağlamadığını” söyledi. Nailwal, ayrıca, “Ethereum Merge yükseltmesi, “katman 2” ölçeklenebilirliğini daha da sağlayacak olan gelecekteki yükseltmelerin yolunu açıyor.” ifadesini kullandı. Nailwal son olarak Ethereum Merge yükseltmesi ile Ethereum’un artık çevre dostu olduğunu ve bunun da büyük şirketler için yeni kapılar araladığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala