bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Polygon Hindistan Oyun Endüstrisine Giriyor

polygon hindistan oyun endustrisine giriyor2

Ethereum ölçeklendirme sorunlarına odaklanan Polygon, birçok sektörde kendisini geliştirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Polygon, Twitter üzerinden IndiGG‘nin paylaşımını cevaplayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Polygon, Hintli oyuncuları NFT oyunları ve Polygon‘un oyun ve NFT kolu olan Polygon Studios aracılığıyla bir araya getirmeyi planlıyor. Yapılan paylaşım ise 18 Ocak’ta düzenlenecek bir etkinliği işaret ediyor.

polygon hindistan oyun endustrisine giriyor23

YieldGuild ve Polygon İşbirliği ile IndiGG Kuruldu

Aralık 2021’de, YieldGuild ve Polygon’un işbirliğiyle oluşturulan bir oyuncu loncası olan IndiGG, Hindistan’daki oyunculara hedefleyerek tanıtıldı. Hindistan’ın dünyanın en büyük oyun yetenek havuzuna ev sahipliği yapmasıyla IndiGG, Hintli oyuncuların oyna kazan oyuncuları keşfetmesini ve nasıl kazanç elde edeceklerini öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

2021’in sonunda IndiGG, oyun loncasının daha fazlasını Hint topluluklarına açıklamayı planlayarak 2022 Ocak ayında yeni duyuruları paylaşacağını açıklamıştı. Bu duyuru planlandığı üzere yapıldı ve 18 Ocak tarihinde oyunculara sunulacak.

Buna ek olarak Polygon ve YieldGuild, etkinlik için herhangi bir ayrıntıya ise yer vermedi. Ancak Polygon Studios, geçtiğimiz günlerde IndiGG’ye videosunda yer vermiş ve projenin Axie Infinity ve Epiko Regal gibi oyunları içereceğini belirtmişti.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Polygon’un (MATIC) 2.32 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala