bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

Polygon Hack’ten Kurtuldu! 2 Milyon Dolarlık Ödül Verdi

polygon hackten kurtuldu 2 milyon dolarlik odul verdi

Polygon, yaklaşık 850 milyon dolarlık sermayeyi riske atan bir güvenlik açığını tespit eden sonra beyaz şapkalı bilgisayar korsanına 2 milyon dolarlık bir ödül verdi. Polygon’un güvenlik hizmetleri platformu Immunefi’ye göre bu ödül; merkezi olmayan finans (DeFi) dünyasında şimdiye kadar ödenen en yüksek meblağ.

Beyaz şapkalı bilgisayar korsanı, güvenlik açığını gönderdikten sonra, Polygon’un sorunu çözmeye başlaması 30 dakika sürdü. Ayrıca hiçbir kullanıcı fonunun kaybedilmediğini de belirtelim.

Immunefi’nin kurucusu ve CEO’su Mitchell Amador konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle söyledi:

Harika çalışması ve mükemmel raporu için Gerhard’ı tebrik ediyoruz. Ayrıca, hızlı yanıt ve sonraki düzeltme için de teşekkür ediyoruz.

polygon 1280x720 1

Polygon’un Ödül Programı

Polygon ekibi potansiyel güvenlik açıklarını ortadan kaldırmaya çalışırken, ödül programını eylül ayında başlattı. Bu ödül programı, aslında beyaz şapkalı bilgisayar korsanlarına Polygon’un akıllı sözleşmelerindeki ve dApp’lerdeki potansiyel güvenlik açıklarını keşfetmeleri ve bildirmeleri için açık bir davet niteliğinde.

Ayrıca kuruculardan Jaynti Kanani ödül programıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Immunefi’deki bu ödülün diğer Web 3.0 projeleri için bir örnek teşkil etmesini ve beyaz şapka güvenlik araştırma topluluğundan Web 3.0’a katkıda bulunmasını ve güvenlik tehditlerine karşı daha dayanıklı hale getirmek için çekmesini umuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala