bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,621.05 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,049.27 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 553.97 0.41%
solana
Solana (SOL) $ 141.96 1.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501611 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467739 1.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15309 0.16%

Polonya Acil Durum Hizmetlerinde Ethereum Ağından Yararlanacak

polonya acil durum hizmetlerinde ethereum agindan yararlanacak 3

Polonya’nın Olsztyn şehri polis, itfaiye ve ambulans gibi acil durum hizmetlerini sunmak için Ethereum ağından yararlanmayı planlıyor.

Şehir, acil durum hizmetlerinde kullanılmak üzere bir köprüleme teknolojisi olan SmartKey denemesini başarı ile tamamladı. Uygulamaya geçilmesi ile birlikte dünyada bir ilki gerçekleştirecek olan şehir, aynı zamanda blokzincirinin bir kullanım alanını daha somutlaştıracak.

Akıllı Sözleşmeler Olanak Sağlayacak

Kurtarma ekiplerinin Teltonika adlı cihazlarına bir akıllı sözleşme bağlayarak ekiplerin işlerinin daha verimli hale getirilmesi planlanıyor. Bu bağlantı ile ekipler, bir anahtar bulmadan veya izin alınmasını beklemeden şehirdeki herhangi bir binaya müdahale edebilecek.

Olsztyn’den bir yetkili şunları söyledi:

“Kurtarma hizmetlerimizin görevlerini herhangi bir engele maruz kalmadan gerçekleştirmesi gerekir. Blokzinciri ve SmartKey teknolojinin kullanılması, bina sahipleri ve sakinlerine güven veren mükemmel bir çözüm olacak. Ayrıca acil durum hizmetlerini sunmada bize özgürlük tanıyacak.”

Blokzinciri teknolojisinin akıllı şehirlerin gelişiminde önemli bir rol alabileceğine inanılıyor. Akıllı şehir kavramı varlık, kaynak ve hizmetlerin daha etkili bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyan, yeni teknoloji ve sensörler ile veri toplayan bir kentsel alanı tanımlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala