bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Polkastarter’da Metaverse Arazi Satışları Gerçekleşecek

polkastarterda metaverse arazi satislari gerceklesecek 2

Polkadot’un Polkastarter platformu, emlak satışları sunmaya başlayacağını duyurdu. Polkastarter, zincirler arası token havuzları ve açık artırmalar için tasarlanmış bir Blockchain platformu. En yaygın olarak; sermayeyi artırmak ve tokenları aynı anda kolayca dağıtmak isteyen Blockchain projeleri tarafından kullanılır. Polkastarter tarafından yapılan duyuruya göre; NFT metaverse’deki ilk arazi satışı önümüzdeki hafta gerçekleşecek ve kullanıcıların metaverse projelerinden gayrimenkul almalarına izin verilecek.

Metaverse Arazi Satışı Önümüzdeki Hafta Polkastarter’da Gerçekleşecek

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sanal arazi satın almak, artık token satın almak kadar kolay bir hale geldi. Polkadot tabanlı Blockchain platformu olan Polkastarter, metaverse’deki arazi satışlarına ilk katılanlar arasında yer aldı. Bunun yanında Polkastarter, kullanıcılara, metaverse alanına katılmaları için kolay bir yol sunuyor.

polkastarterda metaverse arazi satislari gerceklesecek

Aralık ayından itibaren Polkastarter; kullanıcıların en popüler metaverse projelerinden bazılarından sanal gayrimenkul satın almalarını sağlayan NFT Metaverse arazi satışlarını başlatacak. 

Bunlar, kullanıcıların bireysel parseller veya arazi paketleri satın alabilecekleri; ChainGuardians, Highstreet, Wider World ve Realm gibi sanal dünyaları içeriyor.

Platformun duyurularına göre, bu arazi satışları tıpkı Polkastarter‘daki standart token satışları gibi çalışacak. Kullanıcılar daha önceden bildikleri basitleştirilmiş ve kullanımı kolay bir ara yüz aracılığıyla, satışlara katılabilecekler.

Ayrıca platformda gerçekleşecek ilk arazi satışının kesin tarihleri, etkinliğe katılan projelerin isimleriyle birlikte önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala