bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Polkastarter Oyna Kazan Yerine Oyna ve Kazan’a Yönelecek

polkastarter oyna kazan yerine oyna ve kazana yonelecek 2

Dünyanın en popüler kripto Launchpad’i Polkastarter, şirketlerinde oyna kazan terimini yasakladığını açıkladı. Polkastarter şirket olarak oyna ve kazan’a yönelecek. Şirket oyna kazan mantığının oyuncuları mutsuz ettiğini ve oyunların ruhuna aykırı olduğunu açıkladı.

Polkastarter Oyna Kazan Terimini Yasakladı

Polkastarter’ın kurucu ortağı Daniel Stockhaus açıklamasında oyunların önce gelmesi gerektiğini ve sonrasında kazanma fırsatlarının geleceğini şu sözleriyle açıkladı:

Oyunların kazanmak için oynanması gerektiğini düşünmüyorum. Bizim için öncelikli olan şey oyun içinde satın aldığımız şeyleri diğer alanlarda da çalıştırabilmemizdir.

polkastarter oyna kazan yerine oyna ve kazana yonelecek

İlk oyununu Mart 2021’de çıkartan Polkastarter, Axie Infinity sonrasında Polkastarter’a yapılan uygulamaların yüzde 50’den fazlası blok zinciri oyun projeleri oldu. Stockhaus yönetim olarak artık tamamen oyuna entegre olduklarını ve kazanmanın öncelikli olmasından nasıl vazgeçtiklerini ise şu sözleriyle açıkladı:

Oyun projelerinin yüzde 95’i token kullanımından zarar görüyor ve bunu düzgün bir şekilde uygulamak için yeterince çaba göstermiyor. Oyun yapımcıları kazan için oyuna çok fazla şey ekliyor ve bu da oyunların daha fazla kişiye ulaşmasının önüne geçiyor.

Son olarak Stockhaus’a göre kazanmaya olan bu yoğun odaklanma, token fiyatlarını düşüren ve oyuncuları kazançlar düştüğünde mutsuz ve ilgisiz yapan bir token çıkışına neden oluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala