bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Polkastarter Labs İlk Projesi WonderHero’yu Tanıttı

wonderhero 1

Merkeziyetsiz fon toplama platformu Polkastarter’ın yatırım kolu olan Polkastarter Labs, bugün ilk tam kuluçka projesini tanıttı: WonderHero.

WonderHero, oyuncuların nadir NFT’ler kazanmalarına ve bunları eşler arası bir pazarda satmalarına olanak tanıyan, oynayarak kazanılan bir mobil RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

WonderHero, Polkastarter Labs’tan hem IDO öncesi hem de sonrası destek ve mentorluk alacak. Ayrıca, Polkastarter’ın pazarlama, marka bilinci oluşturma ve ölçeklendirme amaçları için geniş ağından da yararlanacak.

Polkastarter, WonderHero NFT Oyununu Tanıttı

Özellikle, Polkastarter bugüne kadar Ethernity Chain, EPNS, Wilder World ve Thetan Arena gibi 70’den fazla projeye lansmanlarında yardımcı oldu. Yatırım firması Morningstar Ventures ile güçlerini birleştiren Polkastarter’ın başlangıç ​​yardımcısı, şimdi tam potansiyellerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacakları tüm araçlarla kriptonun en umut verici projelerini sunmayı hedefliyor.

Geliştirme hakkında yorum yapan Polkastarter CEO’su ve Kurucu Ortağı Daniel Stockhus konu hakkında şunları söyledi

“WonderHero projesini gördüğümüzde, aradığımız doğru türden potansiyele tam olarak uyuyordu. Zamanlama Polkastarter’ın ilk kuluçka projesi olmak için mükemmeldi. Ekibin arka planı, vizyonuyla birleştiğinde bizi bu projenin doğru seçim olduğuna ikna etti. En son girişimimizle uyumlu olmasıyla bu heyecan verici pazarı birlikte büyüteceğimiz için çok heyecanlıyız.”

What is Polkastarter

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala