bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

Polkadot, Yeni Yönetim Önerisini Duyurdu

polkadot yeni yonetim onerisini duyurdu

Bağlı olduğu ağları Blockchain ile bağlayan ve tamamen merkeziyetsiz bir internet zinciri kuran Polkadot ağı, Gov2’yi, konunun son profesyonel denetimi sonrasında Kusama’da başlatacak.

Polkadot Yeni Yönetişimi Gov2’yi Duyurdu

Polkadot (POL) kurucusu Gavin Wood, DOT ekosistemi için yeni nesil yönetişim olan Gov2’nin duyurusunu yaptı. Sadece v2 Kusama’da test edildikten sonra, Polkadot ağının oy kullanması için bir teklif sunulacak. Şirket tarafından yapılan basın açıklamasına göre, yeni yönetişim sistemi, sistemdeki toplam hissenin yüzde 50’sinin nihayetinde sistemin geleceğini yönlendirebilmesi gereken orijinal ilkeden ayrılma niyeti içinde değil. Bununla birlikte tokenların sisteme daha uzun süre kilitlemek isteyen kullanıcılara daha fazla ağırlık sunmayı amaçlayan Polkadot’ta tanıtılan referandum oylamasını da duyurdu. Şirket açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yeni yönetişim sisteminin en farklı olduğu nokta, sistemin alabileceği toplu kararların sayısını önemli ölçüde artırmak için referandumların yansımalarını daha kapsamlı ve çevik hale getirerek günlük karar almanın pratik araçlarını nasıl yönettiğidir.

polkadot yeni yonetim onerisini duyurdu 2

Yeni sistemle birlikte Polkadot (POL) ağını kullanan tüm kullanıcılar istedikleri zaman bir dizi referandum başlatabilecek ve herkes bu referanduma oy verebilecek. Herhangi bir sınırlamanın olmadığı bu referandum özelliğinin daha az yavaş işlemesi için Gov2, referandum sürecine bazı özellikler ekliyor. Bu özelliklere göre bir referandumun karar verme aşamasına geçmeden önce bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Yeni yönetişimin neler getireceğinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala