bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Polis (POLIS) Coin Nedir?

Polis

Polis (POLIS) kendi topluluğu tarafından yönetilen akıllı bir zincirdir. Polis platformu kullanıcılarının kripto para ödemelerini kabul edebilmelerini kolaylaştıracak bir teknoloji vadediyor. Bu sayede kripto para ekosisteminin gelişimine de katkı sağlanmış olunacak. Polis platformunu kullanan kripto para meraklıları, kolay bir şekilde kripto para ödemesi gerçekleştirebilmenin keyfini sürecek. Bu içerik boyunca Polis platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Bunun yanı sıra platformun kripto parası POLIS coin ile ilgili birtakım verilere de bu yazıda yer vereceğiz.

POLIS coin, Olympus Network adlı bir platformun temel kripto parası olarak biliniyor. Bu platform kullanıcıların hızlı ve güvenli bir şekilde kripto para ödemesi yapabilmesine imkan veriyor. Ethereum (ETH) ağının sanal makinesiyle uyumlu olduğu belirtilen POLIS, kullanıcılarına kaliteli niteliklere sahip hizmetler verecek. POLIS coin’in ETH sanal makinesiyle uyumlu olması ne anlama geliyor? Bu özelliğe göre ETH ağındaki tüm olanaklar POLIS coin kullanıcıları için ulaşılabilir bir halde.

Poliscoin nedir

Polis kelimesi Yunancadan geliyor ve güzel Türkçemize “topluluk” şeklinde çevrilebilir. Bu kripto para projesinin kendi topluluğuyla yönetilen bir yapıda olduğunu biliyoruz. Bu durumun kripto paraların temel felsefesiyle oldukça uyumlu olduğunu ifade etmek gerekiyor. Bilindiği üzere Bitcoin (BTC) öncülüğünde ilerleyişini sürdüren kripto para piyasası kullanıcılarına finansal özgürlük sunmayı vadediyor. Bir kripto paranın yönetiminin kendi topluluğunda olması bu özgürlüğe bir adım daha yaklaşıldığı manasına geliyor. POLIS coin topluluklar için tasarlanmış bir kripto para projesidir. POLIS coin aracılığıyla kullanıcıların kendi aralarında kolay bir şekilde kripto para ödemesi ya da transferi yapabilmesi hedeflendi. Polis platformu aracılığıyla kullanıcıların çeşitli kripto para işlemlerini yapabilmesi mümkün. Bu işlemler arasında stake etme, değiş tokuş, alım satım ve ödeme yapma gibi hizmetler yer alıyor. Kullanıcıların kripto değerlerle işlem yapabilmesini güvenli ve kolay hale getirmeyi hedefleyen Polis platformunun ekosisteme katkı sağlamayı hedeflediğini görüyoruz.  

Polis (POLIS) ne zaman çıktı?

Polis (POLIS) projesi ile ilgili ulaşılabilecek en eski verilerin 2018 yılına dek uzandığını görüyoruz. Buradan yola çıkarak projenin faaliyetlerine bu yıl dolaylarında başladığını söyleyebiliriz. Onun dışında projenin tam başlangıç tarihiyle ilgili detaylı verilerin web üzerinde kolay bulunabilir bir şekilde yer almadığı söylenebilir. Kısaca bir ödeme platformu olarak işlev gösteren Polis, kripto para topluluğunda o kadar da popüler olmayı başaramamış. Kripto paranın listelendiği borsaların da çok çeşitlilik göstermediğini görüyoruz. Ancak bu durum POLIS coin’lerin gelecekte kullanıcılar tarafından rağbet görmeyeceği anlamına gelmeyebilir. Unutmamak gerekiyor ki yeniliklerle dolu kripto para piyasası kullanıcılarına sürprizler yapabilecek bir potansiyele sahip.

Polis (POLIS) Fiyatı Nedir?

POLIS coin’lerin fiyatına yönelik en güncel veriler aşağıda yer alan başlıklardan elde edilebilir. Polis ekibi tarafından projenin tanıtımına yönelik hazırlanan evraklarda POLIS coin’ler ile ilgili dikkat çeken veriler yer alıyor. Bu verilere göre POLIS coin’lerin piyasaya toplamda 25 milyon adet arz edileceği görülüyor. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca %39’luk bir dilimi dolaşıma dahil edilmiş. Buna göre piyasada işlem göre POLIS sayısı yaklaşık 9,8 milyon civarında seyrediyor. Henüz çok fazla borsa platformunda listelenmemiş POLIS coin’ler, işlem gördüğü borsa sayısını artırırsa daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başarabilir. Projenin vadettiği avantajların piyasadaki diğer projelerden daha kötü olmadığı çıkarımı yapılabilir. Elbette platformun sahip olduğu teknoloji ve kullanıcılara sunulan hizmetlerin niteliği benimsenme oranında büyük bir rol oynuyor. Çünkü en nihayetinde hangi projeye yatırım yapıp yapmayacağına yine müşterinin kendisi karar veriyor.

Polis coin

Polis Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Polis coin 9,37 TL TL’den işlem görüyor. Polis coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.47% değişim gösterdi. Polis coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 569,915 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 71,667,267 dolar seviyesinde.


Polis Kaç Dolar?                                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Polis coin $ 0.288705 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle Polis coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 52,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Polis coin yılın en düşük seviyesini ise 0,069 dolarla belirledi. Kripto paranın işlem görmeye başladıktan sonra sürekli değer kaybetmesi dikkat çekecek bir görüntü oluşturmuş. Zaman zaman yukarı yönlü hareketler yaşanmış olsa da POLIS coin mütemadiyen aşağı yönlü seyretmiş.


Polis (POLIS) Nasıl Çalışmaktadır?

Polis (POLIS) kendi topluluğu tarafından yönetilen bir kripto paradır. Bu kripto para diğer toplulukların istifade etmesi için tasarlanmış yenilikçi bir platform olarak dikkat çekiyor. Platformu kullanarak stake etme, alım satım, değiş tokuş yapma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Platformun esas amacı ise ödemelerde kripto paraların kabul edilmesi, benimsenmesi sürecine hız kazandırmak.

Polis nedir

Polis ekosistemi dahilinde kullanıcılara cüzdan, ödeme uygulaması ya da merkezsiz uygulamalara erişim gibi hizmetler sunuluyor. POLIS coin’in kullanıldığı ekosisteme Olympus Network adı veriliyor. Bu kripto para aracılığıyla ekosistem üzerinden merkezsiz uygulamaları keşfetmek mümkün. Bunların yanı sıra platform kullanıcılarına stake etme imkanı veriyor.

Polis (POLIS) Nasıl Satın Alınır?

POLIS coin’leri satın almak için çok seçeneğin bulunduğunu söyleyemeyiz. Bu kripto paranın alınıp satılmasına imkan veren borsa platformları, bu içeriğin hazırlandığı anda alınan verilere göre şu şekilde sıralandırılabilir. PancakeSwap, SouthXchange ve StakeCube. BTC ve LTC ise SouthXchange borsası tarafından POLIS coin’ler için sunulan işlem çiftleri olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar araştırmalarını gerçekleştirdikten sonra arzu edelerse bu platformlardan POLIS coin satın alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala